domans Opublikowano 27 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2008 jwt. mam te pamieci. proboje zjechac z tymi timingami ze standardowych 5-5-5 ale jakos mi nie idzie, wsio stoi na nf 650i ultra ktora daje max vmem raptem 2.1 , czy to moze byc dla nich za malo ? o innym o/c nie marze narazie , chcialem zapytac czy to co w podtemacie jest nieosiagalne. dodam tylko ze niewiedziec czemu po resecie biosa pamieci ustawiaja sie na 667 4-4-4 (1T) a nie na to co powinny ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sledziu1 Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 jwt. mam te pamieci. proboje zjechac z tymi timingami ze standardowych 5-5-5 ale jakos mi nie idzie, wsio stoi na nf 650i ultra ktora daje max vmem raptem 2.1 , czy to moze byc dla nich za malo ? o innym o/c nie marze narazie , chcialem zapytac czy to co w podtemacie jest nieosiagalne. dodam tylko ze niewiedziec czemu po resecie biosa pamieci ustawiaja sie na 667 4-4-4 (1T) a nie na to co powinny ? posiadam te pamiątki tylko 2x512. moje potrzebują 1,95 aby mieć 4-4-4-12-16 przy 830mhz. http://pclab.pl/art24793.html tutaj jest o nich artykuł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...