Neshi Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Kupuję sobie nowego kompa i mam mały problem z płytą główną.... mianowicie mój sprzęt to: Intel Core2 Duo E8200 2,66GHz (S775) BOX GeForce 8800 GTS Gainward 512MB TV & 2x DVI (PCI-E) OCZ Technology 2x 2GB DDR2 800MHz Reaper EPP CL4-4-4 Heatpipe WD Caviar SE-16 320 GB WD3200AAKS16MB cache SATA-II Zasilacz do obudowy Chieftec (CFT-560A-12S) 560W i nie wiem jaką płytę wybrać, chciałem blood irona ale z tego co czytałem psuje się przy większej ilości kart pod PCI u mnie to 3 kart... (sieciowa, tv, muz) a czy abit ip35 obsłuży mój procek z technologia 0.045 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 A może Foxconn P35A-S ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zala666 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 tak, obsluzy, abit, foxconn sa ok, a moze by tak zainwestowac w dfi dk p35 t2r(s)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Jak moge dodać coś od siebie to bym dysk wymienił na segata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neshi Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 czytałem o foxconie i nie najgorsza płyta... musze ją porównać z ip35 któą się bardziej opłaca. A co do dysku to go chyba zmienię bo również nie byłem do końca przekonany na ten dysk, myślę że wybiorę barracudę obeznie posiadam i w sumie nie narzekam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AtriX Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 POLECAL BYM DFI BLOOD IRON http://www.esc.pl/product_info.php?products_id=9531 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Huberek Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 czytałem o foxconie i nie najgorsza płyta... musze ją porównać z ip35 któą się bardziej opłaca. A co do dysku to go chyba zmienię bo również nie byłem do końca przekonany na ten dysk, myślę że wybiorę barracudę obeznie posiadam i w sumie nie narzekam Nie zmieniaj dysku!! Obecnie najszybszymi i najcichszymi 320-stkami są WD AAKS (odrobinę wydajniejszy od samsunga) i Samsung HD321KJ (cichszy od WD). Seagate głośniejszy, gorący i wolniejszy. Co do mobo - różnice między IP35 i P35A-S są znikome tak na dobrą sprawę :) Dla mnie obie płyty były bardzo porównywalne i wybrałem po prostu ładniejszą płytkę - abita ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Seagate ma 5 lat gwary Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neshi Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 POLECAL BYM DFI BLOOD IRON http://www.esc.pl/product_info.php?products_id=9531 oj nie chce blood irona sie cos psuje w nim jesli masz wiecej niz jedno urzadzenie pod pci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piwor Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 DFI BloodIron ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neshi Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 DFI BloodIron ?DFI Infinity Blood Iron P35-T2RL właśnie tak.... to co gdzieś przeczytałem w necie sprawdza się teraz u mojego kumpla.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...