disaster3 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Mam szybkie pytanie Skladam komputer koledze i mialem ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> mu Amacrox'a 450Watt ale znalazlem cos takiego http://www.znak.pl/index.php?cid=894&s...500+OCZ500SXSEU i sie zastanawiam czy nie ma tu jakiegos "haczyka" (czyt. czy z tymi zasilaczami sa jakies problemy?) Bo 231 PLN za OCZ robionego prze FSP Group 500 Watt to chyba nie jest duzo? Pls o info bo dzisiaj musze cos kupic a wiecej jak 220 PLN nie chcial na zasilacz wydawac ale sadze ze te 10 PLN wiecej przezyje? Z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 A do jakiego sprzętu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
disaster3 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 na pewno pociagnie i nawet sie nie spoci, pytam tylko czy tam nie ma jakis akcji z piszczacymi cewkami, jakims inne wady itp... o ktorych wiadomo dlatego taka niska cena. A co do sprzetu to: E2160 + Scythe Mugen (podkrecony do 3.0-3.2 Ghz - zalezy jaki sie trafi) MSI Neo2-FR Geforce 8800GTS 512 MB (OC) 2x1GB DDR2 OCZ Platinum rev.2 800 Mhz (OC) 1xHDD Creative X-FI DVDRW 4 x wentyl 120mm takze jak mowie pociagnie to spokojnie ale wlasnie czy nie ma on jakis wad. Potrzebuje w miare cichej (fanswap nie wchodzi w gre) zasilki i niedrogiej i zwazywszy na post Svende "jaki zasilacz wybrac" to chieftec odpada bo jest glosny, corsair 450 W bedzie najcichsza ale te piszczace cewki troche mnie przerazaja i zostalem po srodku czyli FSP Group. Czyli dobrze zrobione i w miare cicho. No a wlasnie tego OCZ'eta robi FSP Group a cena jest bardzo fajna tylko nie wiem jakie sa opinie na temat tego zasilacza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Jak chcesz solidnej i cichej zasiłki to bym wybrał BQ SP jakąś 450 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...