Krajak Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 witam moze ktos wie jak zrobić żeby wszystkie przypisy byly na tej samej stronie co odnośniki do nich a nie przechodziły na następną?? wszystkie opisy tego problemu dotycza wersji wczesniejszych worda, a w 2007 juz tych opcji nie ma :/ albo ja nie potrafie znależć :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krajak Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 ma ktos jakikolwiek pomysl?? pisze prace mgr i bardzo by mi to pomoglo.... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambomuhaho Opublikowano 2 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2008 ma ktos jakikolwiek pomysl?? pisze prace mgr i bardzo by mi to pomoglo.... :mur: Mam te sam problem, piszę pracę licencjacką :angry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Kwietnia 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2008 hmm.. nie wiem jak to się objawia, ale dododałem właśnie 14 przypisów na stronie A i wszystkie były na tej samej stronie co odnośniki do nich. Na następną stronę przenoszą się owszem, ale tylko te które są na końcu danego tekstu.. jak dostawia się nowy przypis to kawałek tekstu przenosi się na następną stronę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...