Mr.Martin Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Witajcie Powiedcie mi co oprocz systemu Windows Xp jest na partycji Recovery z ktorej instaluje sie system - jakie inne programy ? (laptop Lenovo X60 ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 (edytowane) W googlach znalazłem że... Software Supported operating systems: Genuine Windows XP Tablet PC Edition 2005 Communication/networking: ThinkVantage Fingerprint Software Device drivers/utilities: Adobe Acrobat Reader; PC Doctor Diagnostics Multimedia applications: ThinkVantage Access Connections; ThinkVantage Productivity Center; ThinkVantage Rescue and Recovery Productivity applications: Diskeeper Lite from Diskeeper; Google Desktop; Google Toolbar; Picasa from Google; Symantec Client Security 3.0 (with 90 days of virus definitions); ThinkVantage System Up Edytowane 28 Lutego 2008 przez TomCat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 to jeszcze mam pytanko do posiadaczy Lenovo (nie tylko x60) czy gdy instaluje sie od nowa system to mozna wybrac ktore dodatkowe programy maja byc instalowane ? ( czy moze leci to z automatu i nie mozna ich odznaczyc aby sie nie instalowaly?) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 u mnie (x41) leci z automatu i jest ich dosc sporo - generalnie jednak soft od ibm'a jest bardzo dobrze dopracowany i mozna go pozniej bez problemu odinstalowac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 a powiedcie mi jeszcze jedno - czy do laptopow Lenovo dodawany jest pakiet NERO 7 Essentials ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...