panfranek Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Nie jestem pewny czy to co zaznaczyłem na obrazku to artefakt czy błąd w grze. Takie coś występuje tylko na postaciach i losowo zmienia pozycje, nie wiem dokładnie jak to opisać, używałem ATITool żeby sprawdził czy nie występują artefakty na taktowaniu które mam ale przez cały czas puszczenia skanowania nie wyświetlało błędów. W innych grach nie widziałem podobnego problemu. Jeżeli ktoś ma/miał podobny problem i udało mu się znaleść rozwiązanie to proszę o odpowiedź. Chyba że to faktycznie wina gry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stolara Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 jak dla mnie gra nie dorobiona .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 panfranek sprawdzałeś na innych sterownikach? OT stolara UT3 niedorobione? :P EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfranek Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 panfranek sprawdzałeś na innych sterownikach? OT stolara UT3 niedorobione? :P EOT Sprawdzałem nawet grę na standardowych taktowaniach i nadal to samo, czytałem że stery beta do serii 8 są włąśnie dla tych, którzy mają problemy z UT. Tak sprawdzałem na innych sterach i to samo. Poczekam na nowe stery - te oficjalne i zobaczę. Generalnie nie są to wg was artefakty ? GoW jest na tym samym engine i nie mam takich problemów w tej grze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Moze wina sterownikow. Nie ma co panikowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...