bo!ek Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Witam, jestem zainteresowany kupnem sprzętu hi fi. Zastanawiałem się nad amplitunerem jednakże po przeczytaniu kilku postów zmieniłem zdanie. Postanowiałem na poczatek zainwestować w wzmacniacz i kolumny. Chciałbym jako odtwarzacz CD podłączyc playera DVD Philipsa. Zainteresowałem się następującymi wzmacniaczami: Denon PMA-500AE Pioneer A-307R Co o nich sądzicie? Dodam że jest to sprzęt na poczatek- mój pierwszy taki w życiu. Jeżeli macie jakieś alternatywy to chętnie wysłucham. Cena w granicach 800/1000 zł. Do tego chciałbym dokupić głośniki Dali Concept 2. Czy wszystko będzie pasować do siebie? Chętnie zapoznam się z waszymi wszystkimi opiniami. Z góry dzięki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRISTERS Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Posiadam DENONA i jakość dźwięku jest bardzo dobra. Nie mogę się wypowiedzieć co do tego modelu który napisałeś bo posiadam inny ale ogólnie jakość produktów firmy DENON jest na wysokim poziomie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Levizna Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Słuchałem 500AE i poprzednika 495R i wybrałem starszą wersję. Denon PMA-495R był sprzedawany do 2007 roku, o niewiele więcej niż "pięćsetka", a dla mnie gra ładniej, nie tak piaszczyście i ostro na górze jak model 500AE i kosztuje na allegro jakieś ~400zł, resztę możesz wydać na Dali ale już Ikon 2, albo szukaj modelu używanego modelu 700AE, chodzą po około 700zł. Ogólnie to ja zawsze wolę używane w bdb stanie za pół ceny niż nowe. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Przyklejony temat na górze! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...