beka Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Witajcie. Chcę sobie przedłużyć w jakiś sposób kable od myszki i klawiatury (mysz na USB, klawa na PS/2) tak, żeby mi sięgało do łóżka i żebym mógł sobie leżeć i klikać. Da się to zrobić jakimiś przedłużaczami czy coś ? W co mam się zaopatrzyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudy 102 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Przedłużacz do klawiatury na ps2 (2m) kupiłem w sklepie komputerowym za 5 pln. Przedłużacz usb pewnie w podobnej cenie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beka Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 I wszystko śmiga ? Jeśli tak to OK, jutro sobie zamówię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kvazi555 Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 (edytowane) mozesz mieć lagi od klawiatury... http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopi...;f=230&st=0 sorry za OT ale sie powstzymac nie moglem... ;P Edytowane 28 Lutego 2008 przez Kvaz! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...