Zulik Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Witam mam taki problem ze do momentu kiedy sie pyta o rejestracje to jest wszystko ok ! ale dalej kiedy go konfiguruje mowi do kiedy jest licencja i takie tam wywala mi sie blad skryptowy ! cos tam cos tam ze wystabil blad w skrypcie na stronie jakiejs tam HTML no i nie moge dalej nacisnac przycisku next :( poradzcie prosze jak moge to zrobic zeby poszlo !!! p.s. myslalem ze moze mam virusa ale sprawdzalem www.mks.com.pl i www.antivirus.comi nic nie znalazly ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Powód jest dość prosty: sterownik symevnt, który jest częścią NAV jest niezgodny z WindowsXP. Rozwiązanie: zainstalować NAV2003 lub ściągnąć odpowiedni sterownik zgodny z WinXP ze strony Symanteca. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 pewnie zainstalowałes wersje "orginalna inaczej" wczeniej instalujac rózne programy wymagajace cracków itp to powód problemu musisz postawic system na nowo i nortona zainstalowac jako jeden z pierwszych programów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 no tak teraz to mi sie przypomnialo ze trzeba go jako pierwszego zainstalowac :(( kurde co za zycie eh te piraty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 etam. ja mam na xp i wcale nie instalowalem jako pierwszy i normalnie dziala. i zadnego kraka wcale nie trzeba :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulik Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 to mialo byc posieszajace ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 etam. ja mam na xp i wcale nie instalowalem jako pierwszy i normalnie dziala. i zadnego kraka wcale nie trzeba :P a kto mówi ze potrzeba?? czytaj dokładnie co inny piszą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 a czy ja mowie ze ktos mowi ze trzeba ;) z reszta nie widze zwiazku miedzy programami skrakowanymi a antivirusem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doc Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Ja mialem taki sam problem jak w temacie. NAV 2002 nie zainstalowal sie na XP ale tez wyskakiwal ten blad co w opisie. Nie pozostalo mi nic innego jak zainstalowac innego antyvira... i wiecie co? Dobrze ze to zrobilem bo dopiero teraz zobaczylem ze Norton System Works (a wiec i NAV) jest do bani!!! zbyt mocno miesza w systemie i potem sa ogromne problem z CALKOWITYM usunieciem go z dysku (co z tego ze jest deistalka skoro zostaje tyle smieci w rejestrze ze glowa boli!!!). Teraz mam MKS Vir 2002 i jestem z niego bardzo zadowolony. Jest to bardzo 'lekki' programik ktory w pelni chroni nasz komputer przed roznymi 'bakcylami'. Jako zamiane na NSW polecam OnTrack System Suite. ps. A tak poza tym to wole sam 'oczyscic' kompa, choc potrwa to troche dluzej, niz polegac na innych programach, ktore 'w pelni automatyzowany sposob' posprzataja kompa. Norton potrafi zrobic taki bajzel w systemie, ze potem bardzo trudno to okrecic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ati Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 elo Mam pytanko a nie chce zakladac nowego topica Wiecie czy jest juz spolsczenie do nortona antuwir2003?? Jak tak to podajcie linka Dzieks Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 2 Sierpnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2003 ja mam inny problem. 1. jeszcze za kadencji winMe wgralem NAV2003 2. wgralem winXP i NAV2003 tez sie przeniosl na xp z tym ze nie chodzi tak jak trzeba. nie moge go odinstalowac ani zainstalowac na nowo. podczas wchodzenia w instalke albo nawet uninstall pokazuje mi "blad 1606 brak dostepu do lokalizacji w sieci ::Documents and settings/All users/Pulpit". chce zeby mi znowu dobrze dzialal. btw. instalowac probowalem na adminie wiec totalny psikus z tym NAVem. co zrobic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...