sieniek Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 Witam! Dzisiaj grając, niechcący odjechałem do tyłu i pociągnąłem słuchawki za soba, i zaczolem przez chwile słyszeć tylko na 1 a później wogole, chciałem sprawdzić czy to wina słuchawek, podłączyłem głośniki i tez nic, ale wejście od słuchawek/głośników nie chce wejść do końca, nie wiem co jest nie tak :/ Co poradzicie? P.S Mam nadzieje że dobry dział, jak nie to sorry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 może kawałek minijacka zostało w środku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sieniek Opublikowano 28 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2008 A jak to wyciągnąć? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 najpierw sprawdź czy wyjęty minikacek jest cały.. A wyciągnąć można rozbierając sprzęt, chyba, że gniazdko minijack jest upierdliwie zabudowane - wtedy wymiana gniazdka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...