pmp Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 małe wrażenia pod http://www.psuopis.republika.pl/ brak zdjęc, będą później bo nie mam czasu narazie sie tym zając. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Bardzo zajebisty opis :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Zapach – ostry. Kto wie jak pachnała ok. 2 lata temu esperanza-zielona-przedruk J to będzie wiedział o co chodzi. Zapach który towarzyszy otwarciu jest miły – czysta fabryczna chemia ale subiektywnie jest miła. Zapaszek milutki, zdecydowanie najfajniejszy spośród konkurentów. :lol: Powalilo mnie :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 A jak smakuje ? Próbował ktoś ? :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 ty sie nie smiej :) spytaj goscia od reklamy ps2 jak laminat smakuje.. on chyba zezarl cala jesli wiesz o czy mowie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 ktos wogle zdjeciami zainteresowany ? bo nie wiem czy wrzucic czy nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 pmp nie pytaj tylko wrzucaj bezpośrednio na forum!! :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Jacek - nie chce zaśmiecać forum, nie każdego ten temat pewnie kręci/pasjonuje/interesuje. Anyway - wieczorkiem wrzuce obrazki na stronke z domku, gdzieś koło 21 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Wszystkie 3 wykonane są wręcz perfekcyjnie, z jakością wykonania zewnętrznego może równać się jedynie Sirtec. I nic innego. To po prostu klasa wyższa, Blachy miłe w dotyku. Naklejki znamionowe ? nalepione równo. Sięgnęłem na półkę po pewne uniwersalne wudawnictwo pana Lwa-Starowicza, ale nie znalazłem jednoznacznej nazwy Twojego zboczenia :lol: :lol: :lol: A co do fragmentu cytowanego przez Reeda, to jeszcze mnie przepona boli od ataku śmiechu. Stary, najlepsze zestawienie zasilaczy, jakie czytałem..GRATULACJE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Wszystkie 3 wykonane są wręcz perfekcyjnie, z jakością wykonania zewnętrznego może równać się jedynie Sirtec. I nic innego. To po prostu klasa wyższa, Blachy miłe w dotyku. Naklejki znamionowe ? nalepione równo. Sięgnęłem na półkę po pewne uniwersalne wudawnictwo pana Lwa-Starowicza, ale nie znalazłem jednoznacznej nazwy Twojego zboczenia :lol: :lol: :lol: A co do fragmentu cytowanego przez Reeda, to jeszcze mnie przepona boli od ataku śmiechu. Stary, najlepsze zestawienie zasilaczy, jakie czytałem..GRATULACJE. Ja nie chcialem zeby to zabrzmialo ironicznie :o Nie wysmiewalem sie z opisow, poprostu smialem sie jak glupi przy czytaniu, jak sobie wyobrazilem goscia weszacego w zasilaczu :D Opis jet OK i co najlepsze z jajem 8) Fajnie sie czyta, ale fotki sa potrzebne, zwlaszcza pudelek :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Ależ to nie zabrzmiało ironicznie, i mam nadzieje, że moje też. Ja również lałem po nogach ze śmiechu- tekst napisany nietuzinkowo :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Panowie. ciesze się że Wam sie podoba :) ano wąchałem wąchałem. z domu jade po gprsie stąd te opóźnienia związane z obrazkami. zaraz zaczynam je przerabiać żeby były mniejsze i wrzucam powoli jeszcze dzisiaj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Wiec tak: --- 1) nie chciało mi się index.html juz dzisiaj przerabiac zdjecia topowera cykne jutro bo nie chce mi sie dzisiaj do komputerow zagladac, --- 2) dodatek do opisu Truepower550 dostepny jest takze jako truecontrol550 - rozni sie panelem montowanym w 5,25" - dostajemy srubokrecik w komplecie i mozemy regulowac nieco (podnosic/obnizac) kazde z napiec 3,3/5/12 od anteca wiem że trueblue550 nie bedzie narazie nie macie co liczyc a szkoda ;) --- Topower dostepny jest (u dobrch distro) w kilku kolorach - czarny,zwykly srebrny,czerwien,zolty oraz taki jak mam -jutro na fotkach-chromowane lustereczko jak dla pedałka, taki sie trafil bo nie zamówiłem konkretnego - ale fajny mimo wszystko. --- Enermaxy w wersjach FM i FMA - czym sie roznia to juz chyba kazdy wie --- 3) Zdjęcia dostępne jako np: http://www.psuopis.republika.pl/Resize of antec-srodek1.jpg tylko pamietajcie o wielkosiach literek htmla przerobie w poniedzialek i zdjecia dorzuce 4) lista zdjęć: antec-dlugosc-kabli.jpg antec-fuse.jpg antec-kabelki-fanonly.jpg antec-pudelko1.jpg antec-pudelko2.jpg antec-pudelko3.jpg Resize of antec-pudelko-feat.jpg Resize of antec-pudelko4.jpg Resize of antec-srodek1.jpg Resize of antec-srodek2.jpg Resize of antec-srodek3-kable-przykrecane.jpg Resize of antec-srodek4.jpg Resize of antec-srodek5.jpg Resize of antec-tablznam.jpg Resize of antec-zblizenie-fan90.jpg Resize of enermax-kabelki.jpg Resize of enermax-manual.jpg Resize of enermax-pudełko.jpg Resize of enermax-pudełko2.jpg Resize of enermax-pudełko3.jpg Resize of enermax-srodek1.jpg Resize of enermax-srodek2.jpg Resize of enermax-srodek3.jpg Resize of enermax-srodek4.jpg Resize of enermax-srodek5.jpg Resize of enermax-srodek6.jpg Resize of enermax-srodek7.jpg Resize of enermax-sticker1.jpg Resize of enermax-sticker2.jpg Resize of enermax-tablznam.jpg Resize of enermax-tyl.jpg Resize of enermax-zblizenie-fan90.jpg Resize of pachnący-enermax-po-wyjeciu-z-pudla.jpg Resize of topower-pudełko.jpg Resize of topower-pudełko2.jpg Resize of topower-pudełko3.jpg dijkstra - pedantyzm ? ;) przesada ? fascynacja ? zamiłowanie ? ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Żadne z tych słów nie oddaje nawet połowy tego, co chciałbym wyrazić :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 a co chcesz wyrazić ? moze cos dodac do mojego opisu ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 dla zainteresowanych anteciem... pewna firma K.....K zaoferowała je w swoim cenniku. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 zmodyfikowałem WWW Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 zmodyfikowałem WWW Gratuluje :P:P:P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ładna recka :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 ładna to będzie jak ją poprawie... a kompletnie na to czasu nie mam :/ a przemyslen i nowych doswiadczen przybylo... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojt Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Przykro nam, strona chwilowo nie działa z powodu przekroczenia godzinnego limitu transferu. Co za szajs nie serwer :/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Łooo, ale data...ale dobrze, taki topic zawsze powinien być na oczach. PS. PMP, może jakieś nowe ciekawe zapachy masz do opisania? Kolejna aromatyczna metaforka? Bo ja takie smutne życie mam ostatnio... ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmp Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 hehe. zapachow nowych raczej nie poznalem, ale przezycia jak to oem topowera (vantec stealth) jest mimo tej samej budowy z nieznanych przyczyn (konstrukcyjnie nie zauwazylem roznic) jest wyraznie slabszy... znajde czas to podskrobe, mam troche nowych zdjec tylko czasu brak na te hobbistyczne zabawy... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 dla mnie super,przyjemnie sie to czyta :wink: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Ech, pmp, ja dalej czekam na zdjęcia toppowera... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Ech, pmp, ja dalej czekam na zdjęcia toppowera...na razie pmp szuka "ceramiki" :P zeby zrobic jakis "dynks" do obciazania zasilaczy :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Pożar pożarem, a zdjęcia zdjęciami :PPPPPP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...