gallp Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) Witam Premiera 30 czerwiec 2008 http://www.gametrailers.com/player/31313.html SD http://www.gametrailers.com/player/31312.html HD Zapowiada się niezła produkcja. Walka wręcz syci mam nadzieję że nie są to gotowe sekwencje i będzie można nieźle powywijać kolesiami. Widzę tu duży potencjał, gdyby sterownie zrobili np: LT, RT - lewa, prawa noga LB, RB-lewa, prawa ręka i LB+RB np. przechwyt itp. to byłby MIÓD Pozdrawiam Edytowane 29 Lutego 2008 przez gallp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacOSek Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 A gdzie jest Matt Damon? xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwo Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Apologize to Matt Damon, we've ran out of time :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Parę dni temu wyszło demko, niestety tylko dla U.S. , ale można zdobyć na inne sposoby :P . Grał ktoś ? :unsure: Gra podobno syci Demko mnie zachwycilo, super walka wrecz, strzelanie, samochody, wszystko w jednym. Zdecydowany must have.i może zostanie jakimś małym hitem :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dragonlore Opublikowano 20 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2008 Niestety demko nie zrobilo na mnie dobrego wrazenia jesli chodzi o grywalnosc,a juz najbardziej wkurza uplywajacy czas i powtarzanie niektorych fragmentow. Gra stanowczo nie dla mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 22 Maja 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2008 W końcu pograłem i gra mi się spodobała :razz: . Fajny system walki, mocny klimat, ładna grafika (chodź mam nadzieje, że będzie lepsza). IMHO warto zagrać ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...