Reksio Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Czy znacie jakieś stronki z grami na telefon w Javie. Konkretnie mam nakie 6310i i kabelek. Chciałem wgrać sobie gierki, ale ich nie mam :). Może znacie jakieś serwisy z takimi grami. Stronki nie muszą być po polsku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArthJ Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 wejdz w wap i tam masz zakladke, za pomoca ktorej mozesz sobie posciagac gierki. niektore sa platne, niektore za sianko. ja tak sobie posciagalem ale to wszystko to shit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reksio Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Tylko że ja nie chce płacić :). Wolał bym zciągnąć z neta i wgrać przez kabel. Jeżeli znacie też stronkę z jakimiś fajnymi aplikacjami na fona to też poproszę o adres. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 http://forum.fks.pl/ dzial mIDLETY tam jest kupa linkow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...