sferis Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Mam nowego kompa: Core 2 Quad Q6600 ASUS EN8800GT 1GB Kingmax 4GB RAM Vista Ultimate 64 bit Od czasu do czasu gry się zawieszają (tylko i wyłącznie gry! System nigdy mi się w taki sposób nie zwiesił). Proszę o pomoc ... :( Próbowałem prawie wszystkiego włącznie z nowymi i starymi sterami. Oto screen: klik Help! :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Jaka zasilka?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sferis Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Jaka zasilka?? Chieftec 650W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) Niestety, ten problem jest opisany na forum asusa jak i na naszym forum w temacie 8800gt. Wieszają sie nie tylko karty tego producenta. Ja miałem kilka zwiech na win xp w roznych tytułach, na roznych sterownikach. Raczej to nie zasiłka ani temp. Edytowane 29 Lutego 2008 przez KaszaWspraju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panfranek Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Mnie nigdy gra w ten sposób się zwiesiła, grałem czasem po parę godzin w dość wymagające gry i nigdy takie coś mi się nie zdarzyło. Może to zależy od serii produkcyjnej :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...