przybylak Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 siema wszystkim!!! od jakiegos czasu jestem ( niestety) posiadaczem myszki logitexh lx3, pisze niestety bo albo jest beznadziejna albo zle ja skonfigurowalem. jej beznadziejnosc objawia sie tym ze zamiast dosiadczac plynego posuwistego ruchu odczuwam szarpanie, jestem wymagajacym graczem i nie wiem czym to jest spowodowane, myslalem ze podkladka, ale podkladam kartke papieru i jest to samo. myszka przy powolnym ruchu gdy chodzi o dokladnosc ma tendencje zeby przeskakiwac co bardzo przeszkadza we wszystkim. mam nowego setpointa i bawilem sie w nim juz miliard razy i nic nie daje poprawy, moze cos zle robie moze jakas opcja musi byc zakliknieta, nie wiem, prosze was o pomoc w tej sprawie. z gory dzwieki wielkie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Nic dziwnego jak isę kupuje tanią myszkę laserową. Jakiej używasz podkładki?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przybylak Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 kupilem sobie teraz taka żelówke za 20 blach, jest troche lepiej ale nie za dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaz Opublikowano 29 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2008 raz to nie jest mysz laserowa a optyczna, dwa posiadam i na poczatku narzekalem na nia bo czesto podczas gry "gubila" sie, wybawieniem okazala sie podkladka razer mantis control. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...