nedudej Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Witam, Mam problem z takim zestawem: e2200 foxconn 2gb OCZ rev2 8800gt Corsair 450W poskładałem kompa, ale przy odpalaniu wywala ze brak sygnału :( jakies sugestie? spikera podłaczyłem - nic nie piszczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Ja bym porzyczył pamieci od kolegi inne i włozył i wtedy zobacz czy dziala bo OCZ moze sie gryżć z Foxem Ten dział to Co Kupić! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nedudej Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) przepraszam za zły dział, w złym oknie wpisałem :( co do pamieci to własnie co zrobiłem, zmienilem napiecie na innych pamieciach na 2.3v no i juz dziala na ocz tylko ze jak mi sie znowu zresetuje bios to bedzie dalej problem :/ moze aktualizacja biosa cos da? Edytowane 29 Lutego 2008 przez nedudej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 Powiem CI ze może tu jest problem z baterią płyty głównej skoro resetuje sie bios ? A czy zmiana bisu na nowszy coś da moze spróbuj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 posprawdzaj podlaczenia - uruchamiaja sie wentylatory coskolwiek daje znac ze zasilanie dochodzi do plyty? (wentylatory sie kreca?) sprawdz czy wszystko siedzi jak nalezy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nedudej Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) obecnie przy zmienionym napieciu na pamieciach komp sie odpala z OCZ tylko ze nie moge windowsa zainstalowac - sypie jakimis bledami podczas kopiowania co zmienie cos w biosie to idzie kawalek do przodu wywala sie na 61% ;/ testowalem juz inne plyty z windowsem i inny naped dvd. nie wiem o co chodzi, pierwszy raz mam taki problem teraz zobacze z jedna koscia pamieci - moze cos sie uda zdzialac Edytowane 1 Marca 2008 przez nedudej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) obecnie przy zmienionym napieciu na pamieciach komp sie odpala z OCZ tylko ze nie moge windowsa zainstalowac - sypie jakimis bledami podczas kopiowania co zmienie cos w biosie to idzie kawalek do przodu wywala sie na 61% ;/ testowalem juz inne plyty z windowsem i inny naped dvd. nie wiem o co chodzi, pierwszy raz mam taki problem teraz zobacze z jedna koscia pamieci - moze cos sie uda zdzialac U mnie tak było, jak kości się gryzły - niby to był Dual Channel (Corsair XMS2) a jednak ... po przełożeniu jednej kości tak by działały w single - wszystko zadziałało... Czyli to coś z pamięciami. Gdzieś na forum było, że foxconn nie lubi się z OCZ... Edytowane 1 Marca 2008 przez barat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nedudej Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 chyba racja, faktycznie sie nie lubi - z jedna koscia ie udalo zainstalowac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) A zobacz jeszcze z dwiema ale w single channel , a potem jeszcze tylko z ta drugą :) Potem sprawdź na innej płycie - jak tam też dual nie pójdzie to je reklamuj ... :) Edytowane 1 Marca 2008 przez barat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nedudej Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) moze to poprostu kwestia ustawien biosu - zaraz jeszcze troche sie pomecze i sprawdze edit: no nic w dualu nie chca dzialac :// chyba wymienie te pamieci na innej firmy, ktos moze wie na co wymienic zeby nie miec juz takich problemow? Edytowane 1 Marca 2008 przez nedudej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Ale jeśli te pamięci na innych płytach okażą się sprawne to Ci chyba nie wymienią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nedudej Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 wymienią, juz rozmawiałem w tej sprawie : ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 GudRamy PRO ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...