alien.ni Opublikowano 29 Lutego 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Lutego 2008 (edytowane) Konfiguracja do sprawdzenia i ewentualnie drobnych poprawek Procesor : Intel Core2Duo E8400 Chłodzenie procesora : Scythe Mugen Płyta Główna : ASUS P5K Pro Pamięć Ram : OCZ 2x2GB 800MHZ Titanium Karta Graficzna : ZOTAC 8800GT 512MB Zasilacz : Corsair 450W HDD : Seagate 250GB 16MB Cache Napęd : NEC AD-7191S SATA LightScribe Obudowa : Coolermaster Elite 331 Edytowane 29 Lutego 2008 przez alien.ni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Co tu poprawiac ;) a moze powinno byc : Oto moj wymazony sprzet ;) Jak dla mnie wszystko gra , dobry sprzet do giercowania . No moze HDD powinien byc wiekszy , ale to zalezy od tego czy masz szybkiego neta ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DANA Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) Ja tu nic bym nie poprawiał, no może ceny i gdzie kupujesz :P - zwłaszcza interesuje mnie ZOTAC 8800GT 512MB?! (a nie myślałeś o wersji AMP?) Podobno seria P5K ma problemy z prowadzeniem Penrynów, ale to kwestja BIOSa raczej niż samej płyty. Poza tym to świetne płyty i chyba najlepszy wybór na P35 (8 faz i generalnie bezproblemowe mobasy). W Twoim zestawie nie mam się do czego przyczepić - łłeee taam :P Jak możesz to zrób EDITa z linkami do części, ciekawi mnie gdzie i za ile to łykasz. Mnie też czeka wymiana paru części więc... ps. do MUGENa polecam CoolLaboratory Liquid Pro - około 5*C mniej w porównaniu do pasty załączonej - naprawdę warto. Edytowane 1 Marca 2008 przez DANA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Asus P5K PRO na każdym biosie odpali Penryna.Dodam że wadą tego Asus jest to połozenie wtyczki 24pin:/ A tak to zestaw bez zmian może jak masz pieniądze to Asus 88GTS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...