jools Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 mam karte jw firmy MSI, czy mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> bios do niej np. od asus'a, podmienic id i wgrac ? czy bedzie cos takiego chodzilo ? ma moze ktos bios do karty msi-8870 tj gf4 ti4200 64mb vivo ? . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Mysle, ze sie da. Jednak zeby Ci rozpoznawalo jako inna karte to trzeba zmienic nazwe wlasnie w tym biosie. Jedno pytanie: Po co ? Jezeli chcesz podmienic specjalnie zeby kogos wprowadzic w blad sprzedajac ta karte to niech Cie szlag. A jesli z ciekawosci to OK :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jools Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 grafa mi sie gryzie z plyta i chce sprawdzic rozne biosy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Czy przypadkiem nie masz grafiki z AGP x8 a plyty z AGP x4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jools Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 odwrotnie plyta 8x, grafika 4x Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 sprobuj przelaczyc w biosie agp8 na agp4 mam ta karte co ty ale bez vivo wysle ci go na mail Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 sprobuj przelaczyc w biosie agp8 na agp4 mam ta karte co ty ale bez vivo wysle ci go na mailjasli chcesz ten bios wysli mail marek19771@wp.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S_Works Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Ale pamietaj zeby sobie najpierw zgrac tamtego biosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaizm_ Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 jak masz msi, to skorzystaj z MSI Live, to naprawde dziala i dziala bardzo dobrze. jezeli bedzie nowszy bios do twojej karty, to wszystko sie samo pieknie sfleszuje. mialem tez stronke do najnowszych biosow MSI, ale gdzies ja zapodzialem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...