Kaeres Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 (edytowane) A co do ma do tematu?Tyle samo co wieszanie psów na tych silnikach przez PUNISHERA. A odpowiedź swoją rozwinąłem o interesujący link aby nie była czymś w rodzaju "PUNISHER weź się je**** w łeb" bo tyle by się należało. Edytowane 18 Września 2008 przez Kaeres Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 Kopu kopu kopu.... ^^ Odświeżę trochę temat, bo w sumie mam podobne rozterki, uskładało się coś kasy i chciałbym zainwestować ją w 4 koła. Chciałbym wydać najlepiej tak do 20k, chyba że na prawdę warto byłoby dołożyć to jeszcze z 5 dodatkowych znalazłbym. Moje pierwsze typy to: Seat Toledo 2, Ford Focus 1, Alfa 147. Z jakichś wymagań to dobrze jakby to był diesel, z klima-tronikiem i przyzwoita elektryka(im więcej bajerów tym lepiej ^^). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 14 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2010 toledo => z doświadczenia - obejrzysz 30 - kazdy będzie ciach!owy ;] pewnie kupisz średnio fajnego. Większość to wałki że hej i ludzie rzeźbią w tym bo jest branie. ciężko o coś wartego choćby zatrzymania okiem. towaru w bród a kupić nie ma co. ciasne, to jest golf foka1 => dizjan się mocno zestarzał, fur trochę plastikowy, ogólnie dobry, przyda się tani blacharz. 20 na fokę to sporo. foka jest mniejsza niż się wydaje, imo ciasne. 147 => jestem za całym sercem ale wybij sobie z głowy. kapryśny, dobre diesle, wybitnie głodne benzyny. jak masz mechaniora od alfy - można pomyśleć. btw kumpel przyprowadził 156 kombi 2,4jtd 155hp, pełna opcja, coś kolo 20tysi i w ładnym stanie, klapnął ponad 10kkm już i działa :) może pomyśl nad fajnym 406 z końca produkcji, Peugeot 406 HDI STDT, 2003r., 2000cm3, 110KM - otoMoto , zrobisz czipa i da radę :D zawsze moze być v6 ;) nie będę polecał mojego ulubionego mondeo bo ma wady, rdzewieje (tanio rdzewieje..), czasem ma focha (da się sopro zrobić samemu), jak każdy blisko 10 letni samochód ;) warte rozważenia bo bydle, wygodne, ładne w środku, jak na bydle to wyjątkowo zwinne :) ale szrotu też dużo jest do przebrania. z 20kzł 2002-2003 2.0 + lpg spokojnie coś sobie znajdziesz. u mnie wygrało bo bezpieczne, esp, kupa poduszek, 4*. przy masie 1,5t 130-140koni to minimum jak ma jechać w ogóle, przydałoby się więcej Panowie :) urodziło mi się dzisiaj!!!!!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamboocha Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 (edytowane) ja bym polecił to Saab 9-3 SAAB 9-3 TiD SE FULL OPCJA !! , 2002r., 2171cm3, 125KM - otoMoto ewentualnie 3drzwiowego ps. gratulacje forest Edytowane 15 Września 2010 przez bamboocha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 sabik ekstra tylko znów -egzotyka. w lublinie akurat jest ponoć gdzie serwisować ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krysti@n Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Peugeot mi się średnio widzi w sumie(wybrzydzam jak baba^^). Mondeo w sumie fajne ale trochę za duże gabarytowo :D Sabik - oglądałem ostatnio ale nie przypadł mi w sumie do gustu :( A co powiecie o Stilo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 15 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2010 Stilo...auto przez ktore fiat bardzo po[gluteus maximus]dł, swego czasu do kazdego sprzedanego egzemplarza dokladano okolo 15k!!!! w kampanii reklamowej. Autko udane, godny konkurent dla golfa. Oczywiscie udane dla klienta, bo fiat woli o nim zapomniec;) W wersji z solar dachem, skórą, navi naprawde wymiata, do tego oszczedny JTD i mamy pogromce gulfa tanszego od niego o 33%:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 4 Października 2010 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2010 Kopu kopu kopu.... ^^ Odświeżę trochę temat, bo w sumie mam podobne rozterki, uskładało się coś kasy i chciałbym zainwestować ją w 4 koła. Chciałbym wydać najlepiej tak do 20k, chyba że na prawdę warto byłoby dołożyć to jeszcze z 5 dodatkowych znalazłbym. Moje pierwsze typy to: Seat Toledo 2, Ford Focus 1, Alfa 147. Z jakichś wymagań to dobrze jakby to był diesel, z klima-tronikiem i przyzwoita elektryka(im więcej bajerów tym lepiej ^^). Jak wygląd nie odpycha to z całego serca polecam Lybrę. Do 20k znajdziesz najwypaśniejszą wersję 2002-2003 Intensę. Siądź choć raz do Lybry to będziesz miał pogląd na jakość wykonania reszty Europy czy Japonii w tych pieniądzach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...