guru Posted March 1, 2008 Report post Posted March 1, 2008 pisze prace nt zabezpieczen i poszukuje duzej ilosci informacji w tym temacie , bede wdzieczny za kazda pomoc i umiem uzywac google jakby ktos wpadl na taki link :P z gory dziekuje ! Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
greg505 Posted March 1, 2008 Report post Posted March 1, 2008 ja bym ci proponowal zmiane nazwy topica :lol: cos mi sie wydaje ze odpowiedzi beda niezgodne z regulaminem B-) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
guru Posted March 1, 2008 Report post Posted March 1, 2008 dokladnie tak mi powiedzial promotor , nie widze w tym jakiegos naduzycia , jak chce sie cos dobrze zabezpieczyc to trzeba zaczac od mozliwych zagrozen Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
jonathan Posted March 1, 2008 Report post Posted March 1, 2008 I czego sie spodziewasz?? Opisu wlaman?? Malego FAQ?? Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
guru Posted March 1, 2008 Report post Posted March 1, 2008 (edited) metod oczywiscie w zaawansowanej czesci pracy bede musial rowniez wykonac czesc praktyczna czyli wlamac sie do kilku sieci Edited March 1, 2008 by guru Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 1, 2008 Report post Posted March 1, 2008 hehe - no jeśli piszesz taką "zaawansowaną" pracę, to zapewne masz już jakieś pojecie na ten temat. Napisz więc co wiesz, czego nie jesteś pewien a doprecyzujemy i pomożemy. Bo jeśli chodzi o podstawy to sam wiesz :wink: Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
lgolebio Posted March 1, 2008 Report post Posted March 1, 2008 Nie masz pojęcia o jakichkolwiek metodach włamywania bądź łamania zabezpieczeń sieci bezprzewodowych a chcesz pisać o tym pracę ?? IMHO takie tematy powinny być blokowane od razu. Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...
Radzyn Posted March 1, 2008 Report post Posted March 1, 2008 Bez przesady ja piszę o informatyzacji firm oraz robieniu modeli hierarchicznych, dynamicznych etc etc trochę za bardzo ekonomią zalatuje której nie lubię ale, że miałem część projektu zrobioną wcześniej to podjąłem się wzywaniu :) Od czego są książki ;) Quote Share this post Link to post Share on other sites More sharing options...