guru Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 pisze prace nt zabezpieczen i poszukuje duzej ilosci informacji w tym temacie , bede wdzieczny za kazda pomoc i umiem uzywac google jakby ktos wpadl na taki link :P z gory dziekuje ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 ja bym ci proponowal zmiane nazwy topica :lol: cos mi sie wydaje ze odpowiedzi beda niezgodne z regulaminem B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 dokladnie tak mi powiedzial promotor , nie widze w tym jakiegos naduzycia , jak chce sie cos dobrze zabezpieczyc to trzeba zaczac od mozliwych zagrozen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 I czego sie spodziewasz?? Opisu wlaman?? Malego FAQ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guru Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) metod oczywiscie w zaawansowanej czesci pracy bede musial rowniez wykonac czesc praktyczna czyli wlamac sie do kilku sieci Edytowane 1 Marca 2008 przez guru Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 hehe - no jeśli piszesz taką "zaawansowaną" pracę, to zapewne masz już jakieś pojecie na ten temat. Napisz więc co wiesz, czego nie jesteś pewien a doprecyzujemy i pomożemy. Bo jeśli chodzi o podstawy to sam wiesz :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Nie masz pojęcia o jakichkolwiek metodach włamywania bądź łamania zabezpieczeń sieci bezprzewodowych a chcesz pisać o tym pracę ?? IMHO takie tematy powinny być blokowane od razu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Bez przesady ja piszę o informatyzacji firm oraz robieniu modeli hierarchicznych, dynamicznych etc etc trochę za bardzo ekonomią zalatuje której nie lubię ale, że miałem część projektu zrobioną wcześniej to podjąłem się wzywaniu :) Od czego są książki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...