digiter98 Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Nie chodzi mi o testy wydajnościowe (do tego moze być 3DMark). Problem polega na tym że komputer z moją kartą graf. często się zawiesza. Z innymi kartami(nawet ten sam model!) nie ma problemu ale kiedy włożę moją GF2 MX zawiesza się u mnie. U kolegi na innym kompie też powoduje zawiechy(pożyczyłem mu na 3 dni). Serwis mówi ze karta jest sprawna- ale nie jest! Pytanie: jakim programem można sprawdzić że w karcie jest coś rozwalone? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas01 Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 pokatuj 3d markiem 2000 i dsj. mimo że to starocie to ładnie katują właśnie grafikę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paranoiq Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 powiedz jaka configuracje masz. mi tez sie tak wieszalo, ale w serwisie jak ludzie sprawdzali przy mnie karte, to im padla. ewentualnie ja na twoim miejscu poszedlbym do serwisu, opie****ł ich i powiedzial by przy tobie test w 3dmarku zrobili Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qrczak Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 jak zwykle w serwisach, sprobuj Si Soft Sandra, czasem cos madrego napisze :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Hmmm co do 3dmarka 2000 plus DSJ zgodze sie. Ale ja bym proponowalbym juz lepiej jakas gierke zapuscic zeby skatowala grafe np. Morrowind niezawodny q3!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paranoiq Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 ja to mialem zwisy pod winda nawet (a nie sadze by ona grafe katowala...). najlepsze bylo to ze fifa 2003 chodzila mi ok, a takie industry giant 2 tak sie wieszalo (cielo), ze nawet mapki przesunac nie moglem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
digiter98 Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 ok- juz wiem w jakim kierunku mam iść. Tylko pytanie skąd śćiągnąć dwa programy: Si Soft Sandra dsj 3DMark już ściągnąłem. Za linki będę wdzięczny. Do czego służy test direkt 3D . Gdzie ten program można ściągnąć ? Tu jest coś ale nie wiem o co w tym chodzi. http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=221...ighlight=direkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jools Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 sprobuj na http://www.benchmarkhq.ru/english.html w benchmark tools znalezc mozna prawie wszystko ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...