lemoniada Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Witam ! Chciałbym przerobić moją obudowę tz, zrobić otwór w bocznym bloku i zastosować przezroczy materiał tylko nie wiem skąd go wziaść np pleksie moze znacie jakies sklepy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskaliber Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 W cooling.pl kiedys byly juz gotowe okna do obudów, mozesz poszukac tam albo allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pussey Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Practicer, Leroy-Merlin, Obi + wszystkie ogólno-budowlane. W każdym większym mieście nie ma problemu z dostępnością (różne wymiary i grubości). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemoniada Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Ja niestety nie mieszkam w dużym mieście :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekplay Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 allegro.pl i w szukajkę wbij pleksi znajdziesz coś dla siebie na pewno :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Ja niestety nie mieszkam w dużym mieście :(i zapewne nie masz w promieniu 20km żadnego marketu budowlanego? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lemoniada Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Skąd wiedziałeś :D Wpisz sobie w gugle Nidzica to się dowiesz co to za miasto w którym nic nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 A agencja reklamowa ?? Moze jakas jest w miescie, powinni miec troche plexy to kupisz sobie od nich kawalek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...