signap Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 z tego co pamietam to: Gears of War, Kane and Lynch oraz The Club chce by pograc sobie na splita (na podzielony ekran) pada od 360. Przymierzam sie wlasnie na zakup jego ze wzg na 2 pierwsze gry COOP. Wydaje mi sie ze bylo jeszcze pare innych ale nie pamietam tytulow. Licze na wasza pomoc :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CzArNy` Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) w GoW COOP mozna grac przez multi, to samo w UT3 w Kane and Lynch tylko pad, w The Club nie gralem :) Edytowane 1 Marca 2008 przez DarkArrow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 tzn w GOWa tylko przez siec mozna grac w COOPa? Nieda rady na splita? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 ja mam takiego pada... spoko jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 wiem ze spoko on jest lecz mi chodzi o gry ktore jego wymagaja by pograc na splita/coop/multi na 1 ekranie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 ponowie bo zalezy mi na odpowiedzi bo z checia pogralbym w COOPa na splita na PC gdzie ten tryb to zadkosc ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 jak gra moze "wymagac" pada? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Normalnie, w kane and lynch nie pograsz na plit screenie bez pada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Normalnie, w kane and lynch nie pograsz na plit screenie bez pada.pada od x360? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DdK Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Hm to tylko na tym jednym padzie sie da ? na logitechu nie zagram ? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) nie ani na zadnym innym chyba ze twojego pada rozpoznal by jako Microsoft Official Xbox 360 Windows Controller czy cos w tym rodzaju. GOW ma tylko COOP przez siec :/ Moze ktos spawdzic czy Conflict:DO posiada COOP dzieki podlaczeniu pada? Edytowane 4 Marca 2008 przez signap Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) Moze ktos spawdzic czy Conflict:DO posiada COOP dzieki podlaczeniu pada?a co ma pad od tego czy w grze jest coop czy nie :lol2: ? tryb kooperacyjny zależy od tego czy producenci gry zaimplementowali taka możliwość w grze. tak jak deathmatch, team deathmatch, capture the flag ....to po prostu tryby rozgrywki ps Conflict Denied Ops posiada cooperative Edytowane 4 Marca 2008 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 a co ma pad od tego czy w grze jest coop czy nie ? tryb kooperacyjny zależy od tego czy producenci gry zaimplementowali taka możliwość w grze.Chodzi mu o to czy z padem bedzie mogl pograc na splicie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 HiS glupi nie jestem... Wiem ze to zalezy od producentow bo taki GOW na konsoli ma COOP na 1 konsoli jak i przez net lecz wersja PC tylko przez net a Kane Lynch na obu stacjach pozwala na COOPa na 1 sprzecie, widzialem ze C:DO mialo COOP ale chyba tylko przez siec ale moze i tez da sie na splicie. W kane jest mozliwosc ale tylko gry bedziesz miala pada od 360 bo innym rady nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 takomg, a to ms wymyslil, na szczescie zakupilem sobie juz dawno wireless adapter'a wiec nie straszne mi ich chore pomysly :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 z tego co wiem na poczatku byly plany aby wszystkie gry z szyldem "Games for Windows" obslugiwaly pada (oczywiscie tylko xboxowego), ale nie wiem co z tego wyszlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
signap Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 wiem ze obsluguja bo nawet maja zamiast Entera zielony przycisc A a zamiast ESC czerwony B lecz mnie interesuje wykorzystanie go na COOP/Split DM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...