KaxxL Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 http://www.monopolyworldvote.com/pl_PL/world Klikamy na miasto i bierzemy dodaj do moich miast i glosuj [trzeba miec konto i mozna glosowac raz dziennie] Warto bylo by sie sprezyc tym bardziej ze milo bylo by miec "swoje" miasto na planszy i jest to "tania" promocja Jesli tylko mozecie to zaglosujcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 IMO jak już to głosować na Gdynię - skoro ma szansę na dziką kartę czy jak to tam się zwie ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaxxL Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 (edytowane) Jest juz na drugim miejscu, warszawa nie dostala sie z glownej listy. Zaglosujcie tez dzisaj. :] EDIT Ale Gdynia odsadzila :D EDIT Mozna glosowac na dwa miasta ;) Gdynia juz 15 procent Edytowane 2 Marca 2008 przez KaxxL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Dokladnie mozna glosowac na dwa miasta. Ja zaglosowalem na Gdynie i Szczecin ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Ja tak samo, mam nadzieję, że się nam uda :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Założyłem podobny temat na oślej 4 dni temu, z bliżej nieokreślonych przyczyn został zamknięty <_< Ja oczywiście głosuję codziennie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 I za kilka godzin wszystko sie wyjaśni ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 eh miałem nadzieję, że Warszawa się dostanie... dobra promocja by była :sad:. Pewnie połowa głosujących myślała że można na jedno miasto to dawali samą Gdynię (Bo nikt nie lubi wawy) lub swoją wieś, dla zasady [; :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrOOliK89 Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 A gdzie są wyniki? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 The results will be revealed in August 2008 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurniczek Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Jest nasza Gdynia ;] http://www.hasbro.com/common/images/monopo..._PL//Polish.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Jest nasza Gdynia ;]I to na polu nr 1 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Yyy z tego co pamiętam to brązowe to były te najtańsze :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Yyy z tego co pamiętam to brązowe to były te najtańsze :lol:No najtańsze... Ale za to na pierwszym miejscu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Ale też z tego co pamiętam.. to najwięcej da się na tym zarobić :P Częstotliwość stawania na brązowym jest wyjątkowo duża.. Ale w sumie dawno już w Monopoly nie grałem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...