joeB Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Witam :razz: Pytanko.. jak w temacie, QuadGT, nówka ze sklepu za 360zł to opłacalna inwestycja? Czy celować raczej w P35? Płyta będzie współpracowała z E8200 (@ do ~4GHz, a więc FSB500MHz) i 2x2GB ram. Pozdrawiam i dzięki za ewentualne sugestie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 Lepiej Asus'a P5K Pro ew. Abit IP35. QuadGT za 360 zł, to nie jest opłacalny biznes. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin3112 Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Ten Abit nie obsługuje procesorów 45nm z tego co wiem, więc E8200 nie pójdzie... :sad: , choć to podobno bardzo dobra płyta. Sprawdź sobie zresztą na stronie Abita CPU support list i tam nie ma procesorów E8xx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joeB Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 (edytowane) Ten Abit nie obsługuje procesorów 45nm z tego co wiem, więc E8200 nie pójdzie... :sad: , choć to podobno bardzo dobra płyta. Sprawdź sobie zresztą na stronie Abita CPU support list i tam nie ma procesorów E8xx Sprawdziłem.. i masz racje, niestety nie pójdzie <_< Coś słabo się Abit stara.. Hm.. to może Asus Commando? za 439zł? (ps. sprawdziłem, i Asus się bardziej stara z biosami, seria E8xxx jest obsługiwana przez Commando) Kurka nie wiem czemu ale nie mam jakoś zaufania do P35, co wątek o jakiejkolwiek płycie na tym ch. to jakieś problemy :-| Edytowane 2 Marca 2008 przez joeB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattis Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Asus P5K-E Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 bierz P5K-E z Wi-Fi, jest to poprawiona P5K-Pro, w sumie nie ma do czego się przyczepić w tej płycie, no jedynie mostek się grzeje i mogło by być więcej ustawień pamięci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...