serbit Opublikowano 1 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2008 (edytowane) witam wszystkich dziś stanąłem przed wyborem zakupu laptopa poszperałem w sieci i oto co znalazłem aristo fajne parametry ale nie znany mi producent co o tym sadzicie ew hp ale już gorsze parametry HP myślałem tez o Belinea co byście doradzili w tej cenie Edytowane 1 Marca 2008 przez serbit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 na poczatek poradzilbym dzial Co kupić? - Notebooki, Laptopy i inne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCat Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 z taką kasą na pokładzie to nie zaszalejesz. Na Twoim miejscu jednak dozbierał bym jeszcze trochę na coś konkretniejszego. Osobiście z takim budżetem uderzyłbym w coś z HP czy Toshiby z turionem X2. Szukaj np na allegro: http://www.allegro.pl/item318158954_nowa_t..._ghz_64x2_.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 (edytowane) ASUS X51RL-AP185 wczoraj kupilem za 1999zl dozbieraj jeszcze te 200-300zl i dopierow wtedy szukaj ewentualnie szukaj okazji na allegro ja swojego acerka dorwalem za 2k z pelna 24m gwara :lol: Edytowane 2 Marca 2008 przez greg505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serbit Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 zgodzę sie zwami co do ceny i jakości ale po pierwsze będzie pracowała na tym laska (office, internet film bez zdanych gierek) a suma 1800 to max najlepiej by było w okolicy 1600-1700 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lgolebio Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 A może ten http://www.allegro.pl/item318300937_dell_i...7200_ati_r.html ?? Cena nie powinna przekroczyć 2000zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Burns Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 ja kupił bym HP albo spróbował Aristo, ale jakość będzie słabasz i pewnie po 2 latach złamią ci się zawiasy bo wiele laptopów tej firmy w takim stanie właśnie widziałem. Firma jest dosyć stara i znana, ale jakościowo należy do klasy średniej(Acer). Niby teraz poprawili jakość, ale z nowymi nie miałem do czynienia hp ma słabsze parametry i jeżeli nie będzicie oglądali filmów w pociągu bo bateria pewnie starczy góra na 80min i wielu filmów nie dokończysz to tych trochę słabszych parametrów nie odczujesz jeżeli laptop będzie stał na biurku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 A moze MSI VR610?? całkiem niezłe parametry, cena przystępna, bateria długo trzyma (podobno). Tylko nie wiem jak jakościowo wypada ale podobno te lapki przechodzą ostre testy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Za taka kase bym poszukał D620 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serbit Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) no i zakupiłem HP 6720S proc T2370 1.7G core duo 1mb cache dysk 250 Gb pam 2g 667 w niewiarygodnie dobrej cenie za 1780 w sklepie z gwarancja i faktura :P nie mogę powiedzieć gdzie ale normalnie cena go sie waha ceneo Edytowane 4 Marca 2008 przez serbit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...