vENiZE Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Witam Mam do przeniesienia grubszy kawałek danych z jednego komputera na drugi, a jedyna więź między nimi to Wi-Fi ;) Jak to zrobić najszybciej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 dvd lub przeniesc na hdd no chyba ze masz duuuuzzzzaaaaa cierpliwosc :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v3ctor Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 ewentualnie skombinowac krosowany kabelek :) ja wlasnie prznosze kilkadziesiat gb przez wifi i stwierdzam jedno: koszmar!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nosweratu Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 postaw na jednym serwer ftp i przeslij nie bedzie to szybko ale powino byc w miare stabilnie i jest mozliwość wznowienia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grogi Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 ewentualnie skombinowac krosowany kabelek :) ja wlasnie prznosze kilkadziesiat gb przez wifi i stwierdzam jedno: koszmar!!!! Błyskawica to to faktycznie nie jest - ale jak mam do przeniesienia mniej niż 10GB to mi się nie chce chodzić z kablem. W czym problem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 16 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2008 w tym ze duzo szybciej przeniesiesz to nawet na gigabajtowym pendrive dzielac winrarem na kawalki..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fazi187 Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Mam ten sam problem. jaki transfer będzie miał taki normalny kabel lan, skrętka, rj45 (czy jak to się nazywa)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 17 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Marca 2008 Ponizej 10MB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...