raki Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Mam płytke Solteka tak jak to widnieje w podpisie i jak sobie słucham mp3 badz gram to czasami zdarzają sie jakies niezidentyfikowane trzaski... Nie wiem czego to może być wina ! Problem występuje na sterach nVIDII 2.00, 2.03 i na sterach Realteka (najnowszych z ich stronki). Proszę o jakąś pomoc w rozwiązaniu problemu... Może poprostu oddac płytke na gwarancję??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Powodow moze byc wiele. Mialem taki problem z livem (na w98) ale to byla wina DRV. Powodem moze byc rowniez CDAUDIO, a poza tym, to wnioskuje ze korzystasz z kodeka z mobo tak?? Moja rada jest taka, albo uzyj drv w innych wersjach , albo alternatywnych sterow od innych firm . Czytalem ze z oryginalnymi od NV byly problemy natomiast od Asusa OK. Probuj Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...