Xand Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Witam chciałem podpiąć do mojej karty dodatkowe zasilanie karte kupiłem dosyc dawno koło 3 lat temu karta nie ma dodatkowych wyjśc w instrukcji pisza że jest możlwe podpięcie dodatkowe zasilanie 6, lub 4 pinowe oto zdjęcie jak należy podłączyć kable ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamlop Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 (edytowane) Witam chciałem podpiąć do mojej karty dodatkowe zasilanie karte kupiłem dosyc dawno koło 3 lat temu karta nie ma dodatkowych wyjśc w instrukcji pisza że jest możlwe podpięcie dodatkowe zasilanie 6, lub 4 pinowe oto zdjęcie jak należy podłączyć kable ? Mogę się mylić, karta ma pamieci 2ns i to jest zwykły 6600, a nie gt. Jeśli zgłasza ci się jako GT, to ktoś wgrał do niej taki bios i chciał zarobić na tym więcej kasy :/ // Domik Edytowane 2 Marca 2008 przez adamlop Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Mogę się mylić, karta ma pamieci 2ns i to jest zwykły 6600, a nie gt. J 66gt miały 2ns pamięci (1GHz) zwykłe 66 miały bodajże 4 i 3,6ns Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HA98M Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 66GT z tego co wiem miały tewż pamięci 1,6 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 ja nie widziałem 6600GT na pci ex z dodatkowym zasilaniem, na AGP jak najbardziej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Bo na pci-e nie potrzebuje takowego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xand Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 dzieki za odpowiedz a karta raczej na pewno Leadtek PX6600 GT TDH kupiona w komputroniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 mam pytanie: po diabla dajesz tak ogromna fotke, w dodatku beznadziejnie wykadrowana? W 800x600 tez by bylo wszystko widac... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...