tomaszek71 Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Problem jest taki.Mam obudowę Foxconna która jest ok tylko jak zdejme bok to do założenia potrzeba noża i widelca i 2 osób (pewnie skrzywiona blacha).Bardzo mnie to denerwuje więc chce "ożenić" syna z tą obudową (niech sie Młody męczy).Lian-Li i Antec podobno to klasa sama w sobie.Co polecacie?W moim kompie:c2d 6750,2 nagrywarki,3 dyski,8800GT,X-fi,zasilacz BeQuiet 700W.Ma być cicho i chłodno a przede wszystkim cicho.Wiadomo Lian-Li jest sporo droższa od Antec-a i chciałbym zobaczyć opinie użytkowników Lian-Li bo Antec-a ma sporo ludzi na forum i jest ddużo testów w sieci.Jeszcze jedna ważna rzecz.Posiadam roczną terrorystke która zaczyna chodzić.Dzwiczki muszą być bardzo mocne i zamykane na klucz.Widzialem juz niejednego chieftteca z wyłamanym zamkiem i urwanymi dzrzwiczkami przez dzieci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
www.infostrefa.info Opublikowano 15 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2008 Mam dość obszerne info odnośnie tej obudowy od klienta - niestety nie moge zamieścic na forum ze względu na brak zgody na szerszą publikację - w razie czego proszę o maila sklep@infostrefa.info Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...