QwaS Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 witam nie wiem czy byl taki temat ale w `szukaj` nic nie znalazlem. czy ktos wie jak zrobic aby kiedy wlaczam gre np q3 nie zmieniala mi sie rozdzielaczosc i szybkosc odswiezania? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 zawsze jak wlaczasz jakas gre zmienia sie rozdzielczosc i odswiezanie. chyba ze ustawisz w grze taka sama jak pod winda. a moze chodzi ci o to ze masz 60 hz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 a) konkretnie w q3 r_displayrefresh "wartosc" //odswiezanie r_mode "wartosc" //rozdzielczosc b) a wogole w grach d3d to poszukaj w faq jest artykul na ten temat albo wpisz w guglu 'xp refresh' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Marca 2003 eeeloooooo wiesz co to jest FAQ?? :) tam jest wszystko opisane krok po kroku :) a jakos nie chce mi sie wierzyc ze szukales ;) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=10851 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...