marcin1 Opublikowano 2 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2008 Witam. Mam takie pytanie mam wieże podłączoną do kompa a do wierzy mam podłaczone 2 głośniki od tej wieży i dwa samochodowe No i moje pytanie jest takie czy jak podłącze jeszcze 2 głośniki to czy cos mi sie tam może mi sie stopić? Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MatiMan Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 Stopic ?:D To raczej nie, ale może sie wzmacniacz spalic zalezy jaka to wieza i jaką ma moc wzmacniacz w niej, moim zdaniem to juz przeciązasz wzmacniacz tymi 2 dodatkowymi glosnikami :) Radziłbym dokupic jakis amplituner. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 18 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Marca 2008 No i moje pytanie jest takie czy jak podłącze jeszcze 2 głośniki to czy cos mi sie tam może mi sie stopić? DziekiA gdzie je zamierzasz wpiąć? Tak sobie je dopinasz kolejne jak wtyczkę do gniazdka w ścianie przez przedłużacz? To nie tak działa. Nie jest obojętne co i jakie podłączasz. Lepiej nie kombinuj. Sprzedaj wieżę i kup zestaw 5.1 do kompa za pare stówek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...