fireblade3 Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Pewnie ktos zaraz zamknie mi ten topic ale wlasnie zamoilem sobie karte jak w toopicu i zastanawiam sie czy dobrze zrobilem zamawiajac ja za 520zl jak ta karta sie podkreca radiatorki na pamieciach moga wskazywac ze juz wiele sie z niej nie wycisnie moze ktos mi powie jak jest w praktyce Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Hmm podejrzewam, ze za 520 nie kupilbym teraz gf3. Ale karta sama w sobie jest zajebista. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 hmm wlasnie podbnego topica zalozylem wczesniej boshe te same tematy na jednej stronie ludzie .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 tia jak dla mnie straciles 100 zl kupujesz za 420 zl ti200 Gainwarda ktore bez bulu idze na 250/550 na standardowym chlodzeniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aragorn Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Trzeba było dołożyć i kupić najtańszego Ti4200 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Ja osobiscie wole najlepsza 3 niz najslabsza 4 pozaym trik z ti 200 jest troche nie bardzo bo za te 100 zl mam jeszcze 64 ramu wiecej na tej karcie.... Pozatym znam sporo negatywnych opini na temat tych najtanszych 4 (np Creativy) wiec ja uzwazam swoj wybur za sluszny co wy na to??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 no ja jestem zadowolony ze swojego gf 3 ti 500 tylko niewiem czemu nie chce pojsc na 260/560 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Wiesz co moze maja racje ze to jest wina chlodzenia j aosobisci planuje albo kupic albo zrobic cos w stylu zelamana ZM17cu i dac na niego wiatrak tej samej firmy na wysiegniku (koszt zdu 140zl) Ale chyba bardziej oplaca sie robic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 ja nie umiem takie czegos zrobic :(:(:( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Ja tez nie ale mam ojca slusarza i jak mu narysuje to zrobi :) Co prawda moje wc troche zawiodlo (on robil :) ) ale zawiodlo z mojej winy bo mi sie wezyk zagial .... (i spalilem grafe ecs'a k7s5a i gf2 mx 400 dlatego kupuje gf3 ti500 :) ) Jak mi wyjdzie moja sztuka to moze zrobie (znaczy ojciec) kilka na handel Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 hmm jak kupisz tego gf to mi powiedz na ile go podkreciles najpierw na normalnym chlodzeniu a pozniej na innym oki :) jestem ciekawy czy chlodzenie cos daje ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Ejo to bedzie wygladac tak zamowilem to wczoraj dzis mieli wyslacwiec albo otrzymam to jutro (ale watpie) albo w poiedzialek (i wtedy go podkrece na standardowym chlodzeiu i ci powiem na ile poszedl) potem ja wymierze i zrobie projekt i w ciagu paru dni mysle powstanie chlodzonko i wtedy podkrece go ile wezie i ci powiem na ile poszedl stabilnie... Ejo moglbys powiedziec tak na oko jak glosno chodzi standardowy wiatraczek (bo mysle nad wykozystaniem go) i ile ty za niego zaplaciles no i ile na niej wyciagnales w 3d marku 2001 se (1024x768) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 jest cichutki i wyciagnalem na nim na 250/550 tylko 7543 pkt ?????????????????????? niewiem czemu mam dx9 i sdry wiec moze dlatego :( a w #dmarku 2003 mialem ponad 1200 pkt Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Powiem tak. Straszna lipka z tym wynikiem. Moze nie te detonatorki. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 a jakie ???? mam 41.09 ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 One zawyzaly. Sprobuj na jakis dentkach ze strony producenta. Ale sciagnij do tej karty. Wynik na swoim 9100 mam sporo wyzszy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 tzn od gainwarda tak ??/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 41.09 wcale nie zawyzaja. To nie jest wina dentek w Twoim przypadku opolin. Proponuje reinstalke OS po formacie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Tak A ja mam wersje tego radka 64MB Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 juz zrobilem resintalke z formatem i robilem 3dmarka2001Se na dx 8.1 na taktowaniu 250/550 i na detkach 42.86 i mialem 7887 pkt ale jak przed formatem to ja podkrecilem i mialem ponad 8500 pkt :)?? niewiem skad sie wzial taki przyrost ?? ale wtedy mialem 41.09 detki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Im nowsze detki tym lepiej wypadaja testy. Ale tak jest z kazdymi kartami. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 ejo czy ja jestem zaglupi czy jak ja wczoraj sciagnalem w moim mniemaniu najnowsze detonatorki ze stronki nvidi i to sa 41.09 8O skad wzieliscie wyzsze ...??? Nieoficjalne :evil: ????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Ejo a co powiecie na podlozenie pod orginalne chlodzenie tego gf'a peltiera (mam 40W ale chyba bedzie za slaby ale napiszcie moze akurat) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 Widze ze topic umiera to jeszcze przed zgonem zapytam ile ciepla wydziela rdzen tej grafy???? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucky_Idiot Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 ehh za 520 zeta tez bym nie kupil szczegolnie ze tutaj radek 9500 pro kosztuje 880 zeta -Sapphire Radeon 9500 PRO Atlantis 128MB DDR TV&DVI, retail http://www.ast.neostrada.pl/cenniki/grafiki%20ati.htm a wiadomo ze po podkrecenu ta karta to prawie radek 9700 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 zmien pamiec to bedziesz mial wyzszy wynik w 3dmarku. jak ja qpilem swoejgo i podkrecilem na ti500 to mialem na sdramach 6400 a teraz mam 9253 :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Widze ze topic umiera to jeszcze przed zgonem zapytam ile ciepla wydziela rdzen tej grafy????Na ustawieniach 230 i 501 i chlodzeniu tym duzm Zalman'kiem (ZM80-HP + 80x80 wiatrak coler master'a na 5 V ) 48-52 Windows i do 60 w stresie (na tych ustawieniaach wyciaga 5437 pkt. pIII 800@924 256 noname ramu i to wszytko co wazne :-) a i windoza zapchana na 40 z 80 GB i milion pozycji w tray'u w czasie testu :cry: I sam mam jedno pytanko odnosnie tej karty : Czy kotsik probowal do tej karty podlanczyc 2x monitory zeby na jednym byl pulpit a na drugim np. Q3 albo niewiem nawet dwa okienka explorera ( bo 2x to samo spoko sie da ) ale hmm nie chce za cholere znalezc drugiego monitora . Dla przykladu moj kumpel ma GeForca2 ( chyba :?: ) wartego ze 150 zł i ma cosik takiego jak extended deskop ( :?: ) i cosik takiego jest tak samo w laptopie jak sie podlanczy do wyjscia monitor we właściwościach windozy sa pokazane dwa monitory ?? imozna sobie wybierac czy moja pokazywac to samo , co innego ,rozrzerzony ,pulpit podzielony itp. Wszystki sugestie odnosnie jakie stery sciagnoc albo jakis sofcik mile widziane(probowalem wiekszosci detonatorow ) expert tool'i itp. :cry: I sorka ze wiecej napisalem nie na temat niz na temat :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 Nie napisalem dokladnie jaka mam karte :oops: Gainward Geforce3 Power Pack Ti/500 Xp Golden Sample VIVO ( dwa wyjscia jedno zwykle VGA a drugie DVI ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 27 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Marca 2003 a wywal wszystko z traya i pusc a jak podmienic chlodzenie z gf na lepsze i jakie zastosowac procz WC ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ejo jeszcze mi powiedzcie jak sprawdzic temperature na grafie (poza podlaczeniem termometru elektronicznego lub miernika ni i poza sposobem dotknac palcem - organoleptycznym) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...