opolin Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 nie sa sie chyba niestety ??? bo szukalem ale nie znalazlem ;( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidzia Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 ejo jeszcze mi powiedzcie jak sprawdzic temperature na grafie (poza podlaczeniem termometru elektronicznego lub miernika ni i poza sposobem dotknac palcem - organoleptycznym)Poza wymienionymi (termometr lub czujnik [tudzierz pirometr dla dobrze wyposarzonych]) możesz iść do wróżki (proponuje wróżenie z fusów ) :lol: A tak serio innych sposobów nie ma bo grafa nie jest wyposażona w żaden wew. miernik(termometr) z których mogła by odczytać(wyświetlić) te wartości . Ja np. Przyklejiłem czujnik płyty głównej ten dodatkowy na kabelku centralnie po drugie stronie rdzenia (tak jakby od spodu [faktycznie na górze]) to chyba wszystko co można zrobić . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opolin Opublikowano 28 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2003 szkoda ze nie ma specjalnych progzow ale nawet jakby byly do grafy nie maja czujnikow mogliby zrobic garfy z czujnikami albo czujniki do graf :;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...