Arni Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 (edytowane) Firma Realitynet wspierając polski rynek chłodzenia cieczą nawiązała, stałą współpracę z jednym z najlepszych homemadowych producentów bloków wodnych - Patryk "Misiu15go" Różycki. Owoce tej współpracy niedługo będzie można podziwiać w zestawach chłodzenia niejednego entuzjasty [...]Wiecej na Shacku Ja czekam na Gpu :lol2: Edytowane 3 Marca 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 A ja czekam na ceny... Coś mi się wydaje że będą jednak wyższe od Kyńkowych, ale w końcu jakaś alternatywa dla Prisonów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Realitynet CubeHead [; yyy, spód taki sam jak w Froscie NB tylko inny top ? a co z frostem 4 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 a co z frostem 4 ?Będzie wkrótce :lol: ;) Spód zapewne taki jak w Cube NB... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 A ja czekam na ceny... Coś mi się wydaje że będą jednak wyższe od Kyńkowych, ale w końcu jakaś alternatywa dla Prisonów :) cena wyzsza ze wzgledu na niklowany spod i top Realitynet CubeHead [; hyhy jest to jakis pomysl, ale nazwa zalezy od serii i projektu ;) yyy, spód taki sam jak w Froscie NB tylko inny top ? nie, jest opisane w opisie bloku, ze konstrukcja spodu finowa... wiec jest to przerobiony CubeNB a co z frostem 4 ? nadal w fazie dopieszczania bet... ale bedzie ;) tylko dlaczego nigdzie nie ma pomaranczowej plexi? :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 tylko dlaczego nigdzie nie ma pomaranczowej plexi? :(Napisz do nich może mają grubszą ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 (edytowane) Napisz do nich może mają grubszą ;) 3mm maja wszyscy.. potrzebujemy grubsza... niestety... a zamawiac palety eghm sie ciut nie oplaca ;) edyta: wracajac do tematu... ;) Edytowane 3 Marca 2008 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 (edytowane) tylko dlaczego nigdzie nie ma pomaranczowej plexi? icon_sad2.gifa jak znajde dostane frosta? :lol: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « http://www.sklep.akces-plexi.nazwa.pl/p/pl...mm+203x305.html wisisz frosta ;) Edytowane 3 Marca 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ushi_Real Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Plexi jest do kitu,komu kiedykolwiek pękł top ten wie o czym mowie :? Może alu anodyzowane na pomarańczowo ? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 cena wyzsza ze wzgledu na niklowany spod i top dużo wyższa ? hyhy jest to jakis pomysl, ale nazwa zalezy od serii i projektu ;) Frost 4 CubeCpu ? nie, jest opisane w opisie bloku, ze konstrukcja spodu finowa... wiec jest to przerobiony CubeNB chemu nie krzyżyk jak w pierwotnym froscie ? nadal w fazie dopieszczania bet... ale bedzie ;) musze pocisnąć, Sam, wstępnie rzuc kiedy będzie ? miesiąc, dwa ? tylko dlaczego nigdzie nie ma pomaranczowej plexi? :( bywałeś w agencjach reklamowych ? Tam jakiś uczynny pan za pifko powinien powiedzieć skąd maja orange plexi, jeśli mają. Zawsze byłem fanem RN, 3mam kciuki za nowe produkty ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 (edytowane) a jak znajde dostane frosta? :lol: » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « 2930437[/snapback] Może alu anodyzowane na pomarańczowo ? :-| brzydki ten pomarancz wychodzi, pozatym... niklowany top to u nas cos nowego... a anodowane alu juz bylo... i ma jakies wewnetrzne bziaaa ;) edyta: dużo wyższa ? o wlasnie ta dyche ;) Frost 4 CubeCpu ? nie, seria Frost i Cube to dwie rozne serie... Frost jest projektowany przez nas, Cube przez Misia15go... wiec nie bedzie FrostCube chemu nie krzyżyk jak w pierwotnym froscie ? bo jest to Cube, nie Frost ;) musze pocisnąć, Sam, wstępnie rzuc kiedy będzie ? miesiąc, dwa ? nie chce krakac, dlatego nie chce mowic NIC ;) bywałeś w agencjach reklamowych ? Tam jakiś uczynny pan za pifko powinien powiedzieć skąd maja orange plexi, jeśli mają. na razie jedyna droga jaka dorwalem to sciagniecie 6m2... a to ciut za duzy koszt jak na same bloki... Zawsze byłem fanem RN, 3mam kciuki za nowe produkty ;) THX ! Przyda sie wsparcie ;) Edytowane 3 Marca 2008 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 sam, a czytales co Arni napisal w spoilerze? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 sam, a czytales co Arni napisal w spoilerze? ;)Kolorowa jest jedynie 8mm ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 (edytowane) sam, a czytales co Arni napisal w spoilerze? ;) tak... tylko ze nie jest to transparentna ;) tylko pelny kolor edyt: rafwlkp - styknelaby 8mm, tylko nie w ilosci 6m2 Edytowane 3 Marca 2008 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 tak... tylko ze nie jest to transparentna icon_wink2.gif tylko pelny kolor Are ju siur? :D bo maja jeszcze jako mleczna :) napisałem do nich :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Bedą bloki na CPU i GPU z topem mosięznym ? chce kupic bloki z wytrzymałym topem ale nie aluminiowym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Bedą bloki na CPU i GPU z topem mosięznym ? chce kupic bloki z wytrzymałym topem ale nie aluminiowym. Jak przyjmie sie konstrukcja NB planujemy powiekszyc oferte o kolejne bloki takiej samej konstrukcji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 No w koncu cos RN pokazal i bardzo dobrze :D Swieci sie fajnie ale nie wiem czy nie za mocno. Jestem ciekaw co bedzie nastepne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Ciekawe połączenie, oby wyszło z tego coś dobrego ;) Może szykujecie jakiś nowy rezik? PS: Samhain, czyżbyś jednak znalazł sposób na niklowanie mosiądzu? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 PS: Samhain, czyżbyś jednak znalazł sposób na niklowanie mosiądzu? icon_wink_smile.gifOd dawna niklował ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 @samhain tylko pomarańczowe topy? może jakieś jeszcze inne kolorki ;) osobiście za zielonym bym był ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 @samhain tylko pomarańczowe topy? może jakieś jeszcze inne kolorki ;) osobiście za zielonym bym był ;] jak sie uda pokazac to wtedy sie pomysli nad innymi kolorami... taka plexa jest cholernie droga, ciezkodostepna i nie mozna kupic jej 20cm ;) ... i jak kazdy bedzie chcial inny kolor to... :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekplay Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 (edytowane) no i nowy bloczek miał chyba premierę: http://www.cooling.pl/realitynet-cube-nb,produkt,550686.html nazwa - Realitynet Cube NB według mnie dosyć dobrze przemyślane ;) wygląda bardzo ładnie, full niklowane - jak to u realitynet ;) Czekamy na forsta 4, fullcover'a na 88gtx robi się ciekawie ;) Edytowane 21 Marca 2008 przez Piotrekplay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwisu Opublikowano 21 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2008 Według mnie jeden z najładniejszych bloczków na Chipset jakie kiedykolwiek widziałem. Nie to żebym sie podlizywał i jakoś patriotycznie na to patrzył :) Odkąd go nie zobaczyłem najbardziej mi się podobały EK. Ale ten jest po prostu świetny :D Nie lubiłem RN. Ale teraz to sie zmieni. Jak by do swojej oferty dorzucili różne inne bloczki. Np: mofsety, dyski, pamięci i wiele innych produktów i akcesoriów WC, na takim poziomie wykonania i ergonomii jak prezentowany Cube NB. To moim zdaniem sukces i uznanie nie tylko w Polsce, ale i w europie mają jak w banku. Osobiście uważam, iż ludzie często kupują przedmioty które cieszą oko. I daje sobie rękę uciąć, że dzieciak który ma dużo kasy i stoi przed wyborem przypuśćmy roweru. Kupuje tandeciarskiego ale dobrze wyglądającego marketa, niż złożonego na dobrych komponentach szarego pospolitego modelu, który jest sprawdzony. Ustąpi uznania i renomy, żeby wyglądać. Akurat ta dziedzina komputerowego szaleństwa(a jest ich dużo). Która miała na celu funkcjonalność, czyli schłodzenie komponentów. Powoli przeistacza się w sztukę, tworzenia układów które można pokazać innym :) A nie jednemu posiadaczowi blaszaka opada szczęka, kiedy widzi "wodę" w komputerze. I jest wielkie WOW :D Ale do czego zmierzam. Ten sam dzieciak który będzie miał kupę kasy i zobaczy u starszego kolegi WC, pobiegnie do taty i naciągnie go na kilka tysienców, żeby tylko być fajny bo inni też to mają. Dlatego RN niech robi klocuszki i inne, dla wyjadaczy, którzy wspierają Polski rynek. I dla bogatych dzieciaków, które są trendy :D Oby tylko wiekszy asortyment i taka ergonomia. Osobiście lobię ładne klocuszki, ale nie wszystko złoto co się świeci :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 całkiem ładny bloczek - naprawde aż chce sie taki wsadzić do kompa ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrekplay Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 jak nie będzie cienko z funduszem to bloczek powędruje na mój chipset ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narciarz Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 no i nowy bloczek miał chyba premierę: http://www.cooling.pl/realitynet-cube-nb,produkt,550686.html nazwa - Realitynet Cube NB według mnie dosyć dobrze przemyślane ;) ... Wszytko ładnie, ale szkoda, że nie możliwości montażu w rozstawie otworów 60mm np. na SB lub NB w DFI na p35 :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 poprosze takie bloczki na CPU i GPU , natychmiast kupuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 (edytowane) Dzieki za cieple przyjecie bloczku... mocno obawialismy sie tej reakcji... ale wyszlo bdb! :D Wszytko ładnie, ale szkoda, że nie możliwości montażu w rozstawie otworów 60mm np. na SB lub NB w DFI na p35 :sad: pracujemy nad powiekszeniem zapinki by mialo rozstaw do 70-75mm, wtedy bedzie pasowac rowniez na p35 poprosze takie bloczki na CPU i GPU , natychmiast kupuje kolejne bloki w drodze... czekamy tylko na odzew jak zostanie przyjety Realitynet CubeNB... a po komentarzach widac, ze podoba sie bardzo, wiec ogromne szanse na szybkie pojawienie sie kolejnych konstrukcji :) Pozdrawiam Samhain P.S. Zycze co by Wam zajac duzo chlodnych czesci do kompa przyniosl ;) edyta: Jak by do swojej oferty dorzucili różne inne bloczki. Np: mofsety, dyski, pamięci i wiele innych produktów i akcesoriów WC, na takim poziomie wykonania i ergonomii jak prezentowany Cube NB. To moim zdaniem sukces i uznanie nie tylko w Polsce, ale i w europie mają jak w banku. Wypelnij ankiete na stronie firmowej - ma ona wplyw na kolejnosc premier naszych produktow ;) i dzieki raz jeszcze wszystkim za mile slowa odnosnie CubeNb ;) Edytowane 22 Marca 2008 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 22 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2008 wydaje mi się że nie jest to jakimś większym problemem zaprojektowanie większej zapinki czytaj topu chyba że się mylę :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...