BLANTMEN Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Mam wielką prośbę. Potrzebuję się jutro dostać z centrum Katowic do oddziału banku ING na ulicy Owsianej 60A. Pytanie takie - jak tam najlepiej dojechać. Czy dobrze kojażę, że jest to ulica w Panewnikach ? Bo jeśli tak, to mam tam autobus linii 657, ale nie jestem pewien czy chodzi o Panewniki :P Za pomoc będę baaaaaaaardzo wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Tak, to ulica z okolic Ligoty- Panewnik. Co do nr linii, to niestety nie pomogę, bo zbyt dawno temu korzystałem z tego środka lokomocji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Styknie mi info, że są to panewniki. Linia która jedzie do samej ulicy Owsianej to 657 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...