STUDENTKA Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 tak jak w temacie :) jeśli ktoś nie zamierza jej potraktować poważnie to proszę wcale nie wypełniać :) oto link do ankiety -> http://www.ankietka.pl/ankieta/pokaz/id/91...onsumentow.html z góry dziękuję Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 imo nieprzemyślana ankieta i nie jestem w stanie jej wypełnić ;) w moim rozumieniu promocja to coś mającego na celu umożliwienie dokniana przez kupującego choćby pozornie korzystniejszego zakupu,, w ankiecie promocja jest rozumiana z punktu widzenia akademickiego,, skoro nie rozumiemy się na poziomie definicji - sprawdziłem,, nie da się wypełnić tej ankiety.. 2 - pytania z jaką promocją spotykasz się najczęściej - i obok telemarketing (raczej nie masowy..) i "reklama" (czy jest coś bardziej masowego ?),, co utwierdza mnie w przekonaniu że to wszysatko jest nie do końca przemyślane ;) 3. dla mnie prawdziwa promocja to 1. obniżka cen,, realnie,, niska marża,, 2. typowe marketowe pasta do zębów + mydlo gratis promocja to chyba słowo dla kowalskiego zbyt oklepane w jego zawężonym marketingowym znaczeniu (vide pierwszy akapit..),, gdyby zamiast nacechowanego promocja użyć promowanie ->>> zmieni to obraz ankiety dla osoby której (a tak statystycznie będzie..) nie chce się myśleć nad czymś co koliduje z jej utrwalonym postrzeganiem, tak działa to i na poziomie definicji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Wypełniłem chociaż podzielam ww. słowa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Jeszcze jedna osoba napisze wypelnilem ............. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tukamon Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Moze prosciej by bylo zrobic jakis zbiorczy przyklejony temat, gdzie bylyby same linki do ankiet i ew statystyki koncowe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
STUDENTKA Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 forest kila zbila nie rozumiem czego Ty nie rozumiesz :| w w/w ankiecie chodzi mi byś napisał co rozumiesz pod pojęciem promocja a co pod promocja sprzedaży i tyle ad2 jednakże i telemerketing i reklama to instrumenty promocji więc niby jak to miałam podzielić? :| btw ankieta była sprawdzona przez mojego promotora :) dziękuję tym co wypełnili i proszę kolejne osoby o wypełnienie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Jeszcze jedna osoba napisze wypelnilem ............. wypełnione :] :mur: Mały off - dlaczego ankieta jest od 18 lat ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Jeszcze jedna osoba napisze wypelnilem .............jeszcze nie wypelnilem :* bo np nie rozumiem 7. Czy uważa Pani/Pan, że promocja sprzedaży jest ważnym elementem promocji?* ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...