marivald Opublikowano 3 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2008 Witam! Problem może średnio na miejscu, ale bardzo palący, szukam speców gdzie się da. Chcąc podłączyć laptopa do sieci domowej ustawiłem mu grupę roboczą, nie wiedząc, że skasuje to nazwę i ustawienia domeny, którą mam w pracy. problem w tym, że po przelogowaniu utraciłem dostęp do konta, które mam na codzień w domenie firmowej, działam na lokalnym. Chciałem ustawić domenę z powrotem, ale niestety windows nie pozwala - ergo nie mogę odzyskać starego konta, wejść do poczty itd itp. Przypuszczam, że w pracy winda by dopuściła podłączenie się do domeny, ale potrzebuję tego tu i teraz. Pytanie brzmi, czy da się odblokować dostęp do konta skojarzonego z domeną/ustawić domenę bez dostępu do serwera w pracy? Bardzo dźwięczałbym za odpowiedź. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hormonn Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Jesli pracujesz w dużej firmie i nie masz pełnych uprawnień administratora , to raczej sam sie nie dodasz do domeny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 A co ma duza firma do tego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...