Techno_Boy Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Jak w temacie, co polecacie? Najlepiej gdyby program był darmowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernik Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 1. do CD/DVD - Ashampoo lub CDBurnerXP 2. do audio - Feurio lub EAC wszystkie darmowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techno_Boy Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 ktoś ma inne propozycje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robowsky Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 DeepBurner Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) Infra recorder Edytowane 6 Marca 2008 przez Dj_AnT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Sedes Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 cdrecord albo growisofs. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bombay Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 A Nero nie było dołączone do napedu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kica1983 Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Ja od dwóch lat używam dołączonego Nero 6 i nie widzę powodów by go zmieniać :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Nero, CDBurnerXP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Ja od dwóch lat używam dołączonego Nero 6 i nie widzę powodów by go zmieniać :PW sumie fakt , choc u mnie zauwazylem , ze przy przeladowywaniu czasami nero traci "lacznosc" i responsywnosc systemu siada , ale trwa to do 10 sekund i pozniej jest ok. Nero w przeciwienstwie do wyzej polecanych ma jedna zasadnicza pozytywna rzecz. Po dodaniu plikow do kompilacji mozna kliknac prawym na folder i zobaczyc ile faktycznie to cos zabiera. Jak wiemy plyta pomiesci fizycznie 4.7GB , tymczasem te wyzej wspomniane pokazuja np 4.4 , 4.3GB a mimo to plyty nie da sie juz nagrac bo fizycznie pliki zajmuja wiecej i trzeba sie bawic. Jesli sie nie myle to tylko infra jeszcze poprawnie wskazuje , z tym ze nie da sie prawym tego zobaczyc , ale pasek jest do 4.38 i tutaj jest to wlasnie dobry przedzial bo to stanowi wlasnie te 4.7 fizycznie na plyte. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mario2k Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Niektorzy , chyba oczekuja ze program usprawni wypalanie /jego jakosc :) Dla mnie osobiscie NERO dolonczony do napedu jest the best dodac do niego pare pluginow i jest jeszcze lepiej . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gonzus Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Ja polecam Ashampoo.Legalny,swietny program do nagrywania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 -1 dla cdburnerxp. Za każdym razem niszczy mi ASPI, nie mówiąc już o spalaniu płyt. Testowany na 3 kompach - na każdych robi to samo. Deepburner działa dobrze mimo wad jakie wymienił Firekage. Obecne nero to dla mnie bloatware wypchany po brzegi grafiką i bzdurnymi kreatorami. Tęsknię do Nero z 2001r :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...