sideband Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Ale ty piszesz o ustawieniach video , a on wyostraszanie ogólne obrazu m.in czcionki. Nie wierze nvidii , że brak jest funkcji to ograniczenie sprzętowo , ale jakąś wymówke musieli wymyśleć. :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 osiadam gf 8600gt i hd4850 obie od gigabyte, w rozdzielczości 1920/1200 ostrość obrazu po dvi jest taka sama, z kolei obraz po analogu z msi winda w tej rozdzielczości jest już gorszy ( zintegrowany układ intela gma 950) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IbanezRG Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 (edytowane) Ale ty piszesz o ustawieniach video , a on wyostraszanie ogólne obrazu m.in czcionki. Nie wierze nvidii , że brak jest funkcji to ograniczenie sprzętowo , ale jakąś wymówke musieli wymyśleć. :lol2: tyle osób już to tysiące razy wałkowało w necie na całym swiecie... myslisz ze jezeli jest to ograniczenie inne niż sprzętowe, to by tego ktos nie obszedł a przynajmniej nie zrobił programu który to potrafi...?? swojego czasu szukałem czegokolwiek co by potrafiło wyostrzyc pulpit jak miałem stary kiepski CRT i nic nie znalazłem niestety... teraz przy LCD po DVI do HDMI nie ma to w ogóle racji bytu by sobie dodawać efekt GHOSTING do ostrego jak zyleta obrazu ;) Edytowane 8 Lutego 2009 przez IbanezRG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvin Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 (edytowane) Bo matryce LCD są przeznaczone do pracy w rozdzielczości natywnej? Nie widzę w tym nic dziwnego. thx :mrgreen: myslalem ze ja czegos jednak nie wiem ale juz wiem wszystko Edytowane 8 Lutego 2009 przez alvin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silverato Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 (edytowane) juz wiem ze w kodekach moge sobie wyostrzyć film,ale ta funkcja w panelu wyostrza wszystko. Moze wam wystarcza taka ostrość pulpitu mi niestety nie i chciałbym mieć mozliwosc jej regulacji jeszcze raz zapytam czy seria gf 9 i wyzej ma ten suwak czy nie tylko to mnie interesuje tak czy nie proste pytanie jesli tak prosze o screena i model karty kupie ją i z głowy :) Edytowane 11 Lutego 2009 przez silverato Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...