Skocz do zawartości
silverato

Ostroćś Gf Vs Ati

Rekomendowane odpowiedzi

osiadam gf 8600gt i hd4850 obie od gigabyte, w rozdzielczości 1920/1200 ostrość obrazu po dvi jest taka sama, z kolei obraz po analogu z msi winda w tej rozdzielczości jest już gorszy ( zintegrowany układ intela gma 950)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ale ty piszesz o ustawieniach video , a on wyostraszanie ogólne obrazu m.in czcionki. Nie wierze nvidii , że brak jest funkcji to ograniczenie sprzętowo , ale jakąś wymówke musieli wymyśleć. :lol2:

tyle osób już to tysiące razy wałkowało w necie na całym swiecie... myslisz ze jezeli jest to ograniczenie inne niż sprzętowe, to by tego ktos nie obszedł a przynajmniej nie zrobił programu który to potrafi...?? swojego czasu szukałem czegokolwiek co by potrafiło wyostrzyc pulpit jak miałem stary kiepski CRT i nic nie znalazłem niestety... teraz przy LCD po DVI do HDMI nie ma to w ogóle racji bytu by sobie dodawać efekt GHOSTING do ostrego jak zyleta obrazu ;)

Edytowane przez IbanezRG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo matryce LCD są przeznaczone do pracy w rozdzielczości natywnej? Nie widzę w tym nic dziwnego.

thx :mrgreen: myslalem ze ja czegos jednak nie wiem ale juz wiem wszystko

Edytowane przez alvin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

juz wiem ze w kodekach moge sobie wyostrzyć film,ale ta funkcja w panelu wyostrza wszystko.

Moze wam wystarcza taka ostrość pulpitu mi niestety nie i chciałbym mieć mozliwosc jej regulacji

jeszcze raz zapytam czy seria gf 9 i wyzej ma ten suwak czy nie tylko to mnie interesuje

tak czy nie proste pytanie jesli tak prosze o screena i model karty kupie ją i z głowy :)

Edytowane przez silverato

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi