docentore Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Witam, jak pisałem wcześniej dostałem trochę części, skompletowałem resztę i w sobotę będę montował system lc. Czy szanowni koledzy mogą mi pomóc w ostatecznym wyborze częśc? Sprzęt jak w sygnaturce 1. Blok cpu - Maze4 CPU czy Swiftech MCW6000? 2. Blok GFX - Maze4 GPU + radiatorki na pamieci czy Inno Cool-Matic Za odpowidzi w stylu google.com dziekuję, umiem używać netu, ale konkretnych odpowiedzi nie znalazłem, mam też większe zaufanie do ego forum niż do różnego rodzaju testów (często sponsorowanych :/) Dzieki i życzcie mi powodzenia, co bym nie miał wycieków ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Maze4 na CPU, Innovatek Cool-Matic na GPU. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedras77 Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Maze4 na CPU, Innovatek Cool-Matic na GPU.Popieram. To chyba najlepsze rozwiazanie. MCW6000 to troszki stary juz bloczek i ten od DD bedzie lepsiejszy, Cool-Matic dodatkowo bedzie chlodzil pamieci, tak ze zaoszczedzisz toche na zabawie w oklejanie, do tego jak dla mnie wyglada super. Tylko tak sie zastanawiam jak upchniesz to w Atari :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docentore Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 to do pcta chlodzenie, w atari zmienilem obudowę i mam vapo ;) dzięki, myślałem o swiftechu, ale widać się myliłem, no cóż, pojdzie na alle, jak i reszta części Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarogniew Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) taaa... co z tego, że ten Swiftech jest starszy? bez problemu 'pokona' tego DD :lol: :lol: :lol: po pierwsze: poza tym chłpopcy chyba nie sądzicie, że to: będzie wydajniejsze niż spód Swiftecha... Edytowane 4 Marca 2008 przez Jarogniew Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
docentore Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 też widziałem ten test, ale chciałem się upewnić, i teraz to ja już nie wiem nic. Swiftech wygladal mi na wydajniejszy przez te wszystkie piny, DD troche taki jak z jakiegos zestawu. Chyba jednak zostane przy pierwszej opcji, tj Swiftech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...