raki Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Witam, Mam prosbe. Posiadam takiego laptopa, zainstalowalem Win Xp, ze wszystkim sobie poradzilem ale nie potrafie zainstalowac dzwieku... zainstalowalem UAA Hd driver czy cos podobnego ale nie wykrywa wogóle karty dzwiekowej. Prosze o pomoc!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Gregorczyk Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Witam, Mam prosbe. Posiadam takiego laptopa, zainstalowalem Win Xp, ze wszystkim sobie poradzilem ale nie potrafie zainstalowac dzwieku... zainstalowalem UAA Hd driver czy cos podobnego ale nie wykrywa wogóle karty dzwiekowej. Prosze o pomoc!!! Czesc, :) Jesli dobrze rozumiem posiadasz notebooka HP dv6699ew ???? Posiadam takiegno notka i chcialbym przinstalowac VISTE na XP. ALe nie wykrywa mi dysku :mur: , a skoro Tobie sie udalo i wszystkie pozostale rzeczy zainstalowales to moze udzielilbys mi kilu rad. Bede wdzieczy. Pozdrawiam, Kamil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 5 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2008 Czesc, :) Jesli dobrze rozumiem posiadasz notebooka HP dv6699ew ???? Posiadam takiegno notka i chcialbym przinstalowac VISTE na XP. ALe nie wykrywa mi dysku :mur: , a skoro Tobie sie udalo i wszystkie pozostale rzeczy zainstalowales to moze udzielilbys mi kilu rad. Bede wdzieczy. Pozdrawiam, Kamil Poszukaj w BIOSIE opcji AHCI i ustaw ja na Disabled. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Picior Opublikowano 6 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2008 Witam, Mam prosbe. Posiadam takiego laptopa, zainstalowalem Win Xp, ze wszystkim sobie poradzilem ale nie potrafie zainstalowac dzwieku... zainstalowalem UAA Hd driver czy cos podobnego ale nie wykrywa wogóle karty dzwiekowej. Prosze o pomoc!!! Robiłem kiedys ktoregos z HP-ków i tam była sytuacja ze instalacja sterowników za pomocą orygianlnej instalki nic nie dawała, caly czas byly nierozpoznane urzadzenia w menadżerze urządzeń. Dopiero ppm na nierozpoznane urzadzenie (chyba Sterowniki dzieku HD Microsoft) aktualizuj sterowniki i reczne wskazanie bibliotek sterownikow rozwiązalo problem. Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Gregorczyk Opublikowano 8 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2008 Poszukaj w BIOSIE opcji AHCI i ustaw ja na Disabled. OK mistrzu, ale mam pewien problem, bo wejsciu do BIOSU w moim HP wyskakuja tylko 2 opcje HDD TEST i MEMORY TEST i nia ma innej opcji zeby cokolwiek zmienic. Nie mam pojecia jak to zrobic moze daj jakis swoj nr gg czy cos to bym zapytal jesli mialbys chwile, tak bedzie z pewnoscia latwiej. Z gory dzieki pozdrawiam, kamil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Gregorczyk Opublikowano 9 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2008 OK mistrzu, ale mam pewien problem, bo wejsciu do BIOSU w moim HP wyskakuja tylko 2 opcje HDD TEST i MEMORY TEST i nia ma innej opcji zeby cokolwiek zmienic. Nie mam pojecia jak to zrobic moze daj jakis swoj nr gg czy cos to bym zapytal jesli mialbys chwile, tak bedzie z pewnoscia latwiej. Z gory dzieki pozdrawiam, kamil WYCOFUJE TO :) Juz znalazlem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Gregorczyk Opublikowano 10 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2008 Poszukaj w BIOSIE opcji AHCI i ustaw ja na Disabled. Siema, kurde wiesz co nie mam takiej opcji, czytalem tez cos o Tym IDE cos... ale nie ma nic na ten temat. Nie wiesz jak inaczej to sie nazywa lub co zrobic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...