Witq Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Witam. Przeszukałem forum i nic konkretnego na ten temat nie znalazłem. Sprawa ma się tak. Posiadam płytę główną Asus M2N i procesor Athlon 64 X2 4200 Windsor. Procesor pracuje ze standardową częstotliowścią 2.2Ghz i napięciem 1.25V. Próbuje ostatnio go podkręcić ale bios umożliwia zmiane napięcia rdzenia tylko na 1.3V (to jest max) , przy takim napięciu max stabilna częstotliwość dla procka to 2.6Ghz (237Mhz X 11) a to za mało do mojej karty (8800GS) a wiem że te procki mogą wyciągnąć ok 3GHz. Tak więc czy da się z tym cokolwiek zrobić? Jakiś vmod? Zmiana biosa płyty na najnowszy nie pomogła, nadal 1.3V to max możliwe ustawienie. Ktoś może coś poradzić? Pozdrawiam Sławomir Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luk1999 Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic...;p=2789248& Najprostszy sposób to drutmod ze strony www.ocinside.de . Edytowane 4 Marca 2008 przez luk1999 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...