ropian Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 witam Pomimo przejrzenia róznych materiałów ciągle się zastanawiam Którą płytke wybrać obecnie mam geforce2mx400(jakbym sprzedał ja to bym mial za co dopłacić ) Jak wyglada sprawa grafiki wiem ze jest lepsza ale.... ps czy na giełdzie w wawie są te epoxy bo w sobote wybieram sie na giełde a niechciałbym wracac z pustymi rekoma :) Pozdrawiam Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Ja tam bym brał 8RDA+, jakośzintegorwana grafa mnie nie przekonuje. Lepiej dopłacić i kupić sobie np. R9000. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropian Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 też mnie nie przekonuje ale radka jakiegos to nie wiem czy bede mial tak szybko .. a teraz to juz jest w miare porzadna grafika ale nie wiem jak sie sprawuje ps.moge ja kupic jak uda mi sprzedac swoja grafe jak nie to biore bez Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Ostatnio ktoś na forum mił problem z tą płytą, a dokładniej grafiką która nei chciała działać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khunu Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 rda+ bardziej sprawdzone ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pISKLE Opublikowano 20 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Marca 2003 Dokladnie rzecz biorac to ja mialem problem, a jako ze pozostal nierozwiazany, wiec nie wiem czy to wadliwy egzemplarz, urok serii, wina innych bebechow, czy czegos tam... Radzilbym uwazac. Moze mniej ekonomicznie, ale na pewno pewniej bedzie 8RDA+ z jakas zewnetrzna grafika. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropian Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 no tak wobec tego chyba wybiore bez grafiki pytanie czy wersja płyty 1.1 jest najnowsza ? Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonathan Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Raz ze jak dokupisz jakas grafe bedzie bezpieczniej, dwa wydajniej, trzy w razie czego wymienisz sobie grafe sprzedajac stara. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
auperon Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 no tak wobec tego chyba wybiore bez grafiki pytanie czy wersja płyty 1.1 jest najnowsza ? Robert Najnowsza. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropian Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 a czy w warszawie na giełdzie były ostatnio i po ile? bo jutro sie wybieram Robert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 Za kolegami również chyba bym wybrał 8RDA+ i poczekał 2-3 miechy na nowe "dzieci" nVidii - FX5200 za 400-500zł to już niezły zakup. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crevw Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 ostatnio byłem w niedziele i żadnej plyty na nForce2 ze zuntegrowana grafa nie widzialem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ropian Opublikowano 21 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Marca 2003 a 8rda+ ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hardwin Opublikowano 22 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2003 ja bym jednak brał 8RGA+ jesli nie zamierzasz pozadnej grafy na starcie kupic to ta opcja Ci sie bardziej opłaci Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grolshek Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Ja rowniez RGA bym wzial.Na swoim przykladzie widze ze zintegrowana i calkiem szybka grafika na pokladzie zawsze sie przydaje chociazby jako rezerwa.Na pewno szybsza bedzie od tego mxa i mozna spokojnie pieniazki zbierac na R9100 za 380pln lub czekac na wynalazki Nvidii.Wlasnie w tej chwili nie kupowalbym grafiki.Poczekalbym az nasz dawny lider podniesie sie z kolan i cenowo znowu zacznie konkurowac z ATI. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pISKLE Opublikowano 23 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2003 Ja w sumie tez nic do niej nie mam, ale z tego co widze to sama plyta nie, ale wbudowana grafa jest wybredna jesli chodzi o RAMy, zreszta pisalem w innym poscie. Wiec jesli bedziesz kupowal dobrze by bylo zebys mial mozliwosc sprawdzenia czy sie akurat ten zestaw nie gryzie ze soba. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...