Skocz do zawartości
ropian

epox 8rda+ czy 8rga ?

Rekomendowane odpowiedzi

witam

Pomimo przejrzenia róznych materiałów ciągle się zastanawiam

Którą płytke wybrać

obecnie mam geforce2mx400(jakbym sprzedał ja to bym mial za co dopłacić )

Jak wyglada sprawa grafiki

wiem ze jest lepsza ale....

ps czy na giełdzie w wawie są te epoxy bo w sobote wybieram sie na giełde a niechciałbym wracac z pustymi rekoma :)

Pozdrawiam

Robert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

też mnie nie przekonuje ale radka jakiegos to nie wiem czy bede mial tak szybko ..

a teraz to juz jest w miare porzadna grafika ale nie wiem jak sie sprawuje

ps.moge ja kupic jak uda mi sprzedac swoja grafe jak nie to biore bez

Robert

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokladnie rzecz biorac to ja mialem problem, a jako ze pozostal nierozwiazany, wiec nie wiem czy to wadliwy egzemplarz, urok serii, wina innych bebechow, czy czegos tam...

Radzilbym uwazac. Moze mniej ekonomicznie, ale na pewno pewniej bedzie 8RDA+ z jakas zewnetrzna grafika.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja rowniez RGA bym wzial.Na swoim przykladzie widze ze zintegrowana i calkiem szybka grafika na pokladzie zawsze sie przydaje chociazby jako rezerwa.Na pewno szybsza bedzie od tego mxa i mozna spokojnie pieniazki zbierac na R9100 za 380pln lub czekac na wynalazki Nvidii.Wlasnie w tej chwili nie kupowalbym grafiki.Poczekalbym az nasz dawny lider podniesie sie z kolan i cenowo znowu zacznie konkurowac z ATI.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w sumie tez nic do niej nie mam, ale z tego co widze to sama plyta nie, ale wbudowana grafa jest wybredna jesli chodzi o RAMy, zreszta pisalem w innym poscie. Wiec jesli bedziesz kupowal dobrze by bylo zebys mial mozliwosc sprawdzenia czy sie akurat ten zestaw nie gryzie ze soba.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...