Sens Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 Witam! Mam karte tv noname z ukladem philipsa. Do oglądania uzywam programu ChrisTV Lite. Mam nastepujacy problem: Wszystkie programy stereo (polsat, tvn, tvp1 2 3, viva, mtv, polonia) działają pięknie, a w pozostałych programach mono nie działa dzwięk. Nie pomaga zamiana na inny PAL, czy manualne ustawienia dzwieku. Program to ChrisTV Lite. Oczywiscie kabelek podbiety pod mobo ;) Dziekuje za pomoc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) Czy naprawde nikt nie moze mi pomoc? :( Edytowane 13 Marca 2008 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 Poszukaj opcji przełączania trybu dźwięku między B/G, D/K lub Secam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sens Opublikowano 13 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Marca 2008 (edytowane) Niestety nic nie pomaga... Coś słyszałem, że trzeba zmienić kraj na rumunie chyba i że wtedy będą odblokowane jakies opcje(?) Edytowane 13 Marca 2008 przez Sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...