PelzaK Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 no i zmasakrowałem... :) Bio przeszedł lekki face lifting, co można było zauważyć w topiku nt modów na SGA. Niebawem pojawi się dalsza część worklogu na mojej stronce (jak pojawi się nowa wersja stronki :) )... jakieś zdjątka wrzucę także tutaj. Co potem to nie wiem. Zacznę chyba zbierać zapisy na kupno bioreaktora :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mothman Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 Zacznę chyba zbierać zapisy na kupno bioreaktora :lol:A kto ci to kupi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 23 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Lipca 2008 (edytowane) ja np. ale niestety jest jedna ważniejsza potrzeba niż nowa buda ;) Edytowane 23 Lipca 2008 przez FatAlbert Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 24 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Lipca 2008 jak pojawi się nowa wersja stronkiA kiedy to nastąpi?? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 25 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2008 nie chcesz usłyszeć odpowiedzi na to pytanie a ja nie chcę kłamać :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Jako, że popełniłem na bit-techu skróconego workloga, gdzie umieściłem także kilka świeżych fotek, to nie przystaje mi nie umieścić ich też tutaj :) akcent z vipera? :) widok na grajdołek po zdemontowaniu mocowania mobo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatAlbert Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 swietlik od hdd pikny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 (edytowane) W sumie nic nowego (prawie), na mojej nowej stronce można znaleźć ostatni chyba update dotyczący workloga :) www.onixarts.pl Edytowane 11 Stycznia 2009 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czeku Opublikowano 11 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2009 Elegancko jak widać wszystko się może przydać, co leży pod ręką. PS. gdzie składujesz odpady z reaktora? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 jeden snop prętów paliwowych starcza na 20lat ciągłej pracy ;) Tym się będę martwił mój syn na 18stkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2009 PelzaK Chyba wiem skąd ten pomysł :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 Ten mod of Chernobyl rlz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 13 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2009 niestety, nie stąd :) czarnobyl jest fajny, ale jest to mod typu rzeźba. Ładnie wygląda, można powzdychać, pooglądać... ale poręczne to to nie jest i na co dzień raczej sprawia więcej problemów z użytkowaniem niż zwykły blaszak. Dlatego też mój kolejny mod będzie kwintesencją moich doświadczeń i przemyśleń dotyczących obudów, "fajności", ergonomii, bezpieczeństwa, etc, etc... jesli oczywiście będzie, bo wiadomo jak jest :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 26 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2009 (edytowane) Odkopuję, jakby ktoś chciał rzucić okiem z bliska, to można zassać prawie dokładny model bioreaktora z google warehouse (model w sketchup 7.1) Bioreactor model Bioreactor model otwarty Edytowane 26 Września 2009 przez PelzaK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 Gdyby ktoś chciał wejść w posiadanie tegoż... czegoś, to czekam na propozycje. Raczej nadaje się to do dalszej rozbudowy niźli jako gotowa obudowa, więc może ktoś chętny na zwodowanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2009 dobre na opał, mdf dobrze sie jara :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Listopada 2009 mam centralne... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 21 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2009 (edytowane) to może karmnik dla ptaków? ;) wystawisz za okno, wlozysz troche sloninki i sikoreczki same beda do Ciebie leciec ;) Edytowane 21 Listopada 2009 przez RadeX Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...