Armani01 Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 (edytowane) Witam w nie tak znowu dawnych czasach ... rok ... 1999 albo coś około ... przewinął sie przez moje ręce BARDZO pomocny program ... pod Dosa do nauki języka angielskiego ... program był prościutki mianowicie wpisywałeś słówka, których chcesz się nauczyć a następnie ich polskie tłumaczenie a potem włączałeś lekcje jeśli odpowiedziałeś dobrze wyskakiwał komunikat z pochwałą, jeśli źle program wyzywał Cię od idiotów ... Bardzo dużo dzięki niemu się nauczyłem ... :D Chciałbym teraz odnaleźć ten program lub przynajmniej jakiś podobny prosty i skuteczny program do nauki angielskich słówek Testowane przeze mnie bardziej rozbudowane programy są w mojej opinii dużo gorsze Zatem jeśli ktoś z Was pamięta nazwę tego lub podobnego do niego programu to będę BARDZO wdzięczny za jej podanie ??!!?? Myślę, że ten program na pewno miał swoją kontynuację ... Ewentualnie polećcie inny ?? Z góry Wielkie dzięki !! Edytowane 4 Marca 2008 przez Armani01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 4 Marca 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2008 W takim stylu są obecnie programy Rosetta Stone. Nie bazują one na kuciu słówek tylko kojarzeniu ich z obrazkami. W takim wypadku zamiast zobaczyć proste cat-kot Zobaczysz cat-obrazek kota :) Do tego testy itp :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...